Underhållstekniker sökes till norra Stockholm

Dina arbetsuppgifter
Till vår kund i Stockholm söker vi nu en underhållstekniker, vi ser gärna att du bor i norra Stockholm. Trivs du med att jobba i ett högt tempo med en hög ansvarskänsla? Då kan detta jobbet passa just dig!

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att sköta förebyggande underhåll, hantera felsökningar, utreda och lösa driftproblem. Du utgår hemifrån och arbetar inom ett angivet distrikt.

Detta är en rekrytering vilket innebär att du blir anställd direkt hos kunden. Arbetet är på heltid och arbetstiden är förlagt mellan 07.00-16.00, måndag till fredag. Du utgår hemifrån och arbetar inom ett angivet distrikt.

Om företaget
Mer information om bolaget ges vid en eventuell intervju.

Din profil
För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har erfarenhet av mekaniskt arbete sedan tidigare. Har du en gymnasieexamen inom el, mekanik eller teknik är det mycket meriterande. Du har en förmåga att sprida energi, punktlig och serviceinriktad. I ditt dagliga arbete är du noggrann, drivkraftig och sätter alltid kunden i fokus. Du har ett genuint intresse för teknik, är en problemlösare och har god verktygsvana.

Du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift samt grundläggande kunskaper i engelska. Ett krav för tjänsten är att du har B-körkort.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Cecilia Keve på telefon 070-845 99 04 eller cecilia.keve@2complete.se

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Sökord: Servicetekniker, drifttekniker, tekniker, mekaniker

Kategori

Bygg/Fastighet

Sista ansökningsdag

2021-09-29

Placering

Stockholm

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Cecilia Keve
Ansök här

Om resultatet räknas - kontakta oss idag!


Alla rättigheter © 2Complete AB
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

2COMPLETE AB
Stockholm
  • Sveavägen 33, 5tr.
  • 111 34 Stockholm
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Göteborg
  • Kungsportsavenyn 21
  • 411 36 Göteborg
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!