Affärsinriktad Account Manager sökes till Bolt Business

Dina arbetsuppgifter
Är du en driven, nyfiken och hungrig Business Development Manager som vill vara med på Bolts stora tillväxtresa? Motiveras du av att utveckla kunder, affärer samt uppnå resultat? Då har vi möjligheten för dig här.

Bolt Business är i behov av en säljande Business Development Manager som har förmågan att driva nykundsförsäljning, utveckla sina kunder samt identifiera och utveckla nya affärsmöjligheter. I rollen kommer du att hantera hela säljprocessen från prospekt till färdig order. Du arbetar endast B2B och du säljer tjänster inom transport/ taxi till företag. Tjänsten infattar många kontaktytor och du förväntas vara en ambassadör för bolaget i alla lägen.

Start omgående eller enligt överenskommelse, stor vikt läggs vid personlighet.
Om företaget
Bolt är en ledande europeisk mobilitetsplattform som fokuserar på att göra stadsresor mer prisvärda och hållbara. De strävar efter att göra människors liv bättre genom att spara tid och pengar, minska stress och förbättra städer.

Bolt sitter i fina lokaler i centrala Stockholm. Mer information ges vid intervju.

Din profil
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande roller i en föränderlig verksamhet. Du har tidigare arbetat med försäljning B2B och det är högt meriterande med erfarenhet av Tech Branschen. Vi ser gärna att du har en hög administrativ förmåga samt ett strategiskt tankesätt.

Som person är du driven, flexibel och initiativtagande. Du föredrar att arbeta i ett högt tempo med många bollar i luften och många kontaktytor. Det är självklart för dig att ta ett stort individuellt ansvar och driva dina arbetsuppgifter självständigt. Du motiveras av utmaningar och har modet att driva igenom affärer. Vidare är det viktigt att du i din roll är ödmjuk, kommunikativ och har förmågan att skapa goda relationer med kunder samt kollegor.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Matilda Dahlin på telefon 076- 869 30 58 eller matilda.dahlin@2complete.se.


Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Kategori

Försäljning

Sista ansökningsdag

2021-11-06

Placering

Stockholm

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Anna Magnusson

Rekryteringschef Tjänstemän

Anna Magnusson

Anna Magnusson

Rekryteringschef Tjänstemän

Ansök här

Om resultatet räknas - kontakta oss idag!


Alla rättigheter © 2Complete AB
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

2COMPLETE AB
Stockholm
  • Sveavägen 33, 5tr.
  • 111 34 Stockholm
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Göteborg
  • Kungsportsavenyn 21
  • 411 36 Göteborg
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!