Driven montör sökes till norra Stockholm!

Dina arbetsuppgifter
Har du tidigare arbetat som montör och har erfarenhet av hydraulik? Trivs du med att arbeta på en arbetsplats där det uppmuntras att du tar egna initiativ och där du har goda möjligheter att utvecklas i din karriär? Vi söker just nu en driven montör till vår kund i norra Stockholm, är du intresserad? Skicka in din ansökan redan idag!

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara mekanik- och hydraulikmontering av vår kunds produkter, i huvudsak av tiltrotatorer och snabbfästen. Du ansvarar för att monteringen görs på ett kvalitetsmässigt bra sätt och enligt föreskrivna anvisningar. Du ansvar även för att egenkontroll sker enligt underhållsplan på arbetsplatsen.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd hos oss på 2Complete och arbetar hos vår kund till en början. Om alla pater är nöjda är målet att du kommer bli överanställd till vår kund. Det är ett heltidsjobb och du kommer jobba måndag till fredag, kl:7.00-16.00. Arbetsplatsen är belägen i Rosersberg.

Om företaget
Mer information om bolaget ges vid en eventuell intervju.

Din profil
För att passa för tjänsten är dina personliga egenskaper mycket viktiga. Du har ett intresse för teknik, har lätt för att lära dig nya saker samt får saker gjort med hög kvalité. Som person är du intresserad av att lära dig nya saker och tycker om att samarbeta med andra. Vi ser gärna att du är öppen och social. Du är även van vid att arbeta under ett högt tempo och är orädd för att ta tag i andra arbetsuppgifter vid behov.

Bakgrund och meriterande arbetslivserfarenhet:
• Du har gått en relevant teknisk utbildning eller har tekniska erfarenheter
• Du har arbetat som mekanik- och hydraulikmontör
• Du har erfarenhet av ritningsläsning (sprängskisser)
• Du är flytande i det svenska språket då du dagligen behöver kommunicera på svenska
• Det är meriterande om du har branscherfarenhet, dvs tillverkat produkter för entreprenadmaskiner

Är du intresserad? Välkommen in med din ansökan, urval sker löpande. Har du frågor vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Cecilia Keve. Vi tar inte emot ansökningar via mejl.

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Sökord: Montör, hydraulik, entreprenadmaskiner

Kategori

Industri/Tillverkning

Sista ansökningsdag

2021-11-28

Placering

Stockholm

Anställningsform

Visstidsanställning
Heltid

Kontaktperson

Cecilia Keve
Ansök här

Om resultatet räknas - kontakta oss idag!


Alla rättigheter © 2Complete AB
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

2COMPLETE AB
Stockholm
  • Sveavägen 33, 5tr.
  • 111 34 Stockholm
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Göteborg
  • Kungsportsavenyn 21
  • 411 36 Göteborg
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!