Projektör till Stockholm

Dina arbetsuppgifter
Arbetsbeskrivning
I din roll som Projektör kommer du ha ett övergripande ansvar för projektens genomförande och din roll är bred. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innebära följande:

• Skapa ekonomiska kalkyler som underlag för offerter

• Planera för optimering, dimensionering och ta fram tekniska lösningar och dokumentation för uppdraget

• Avropa och upphandla underleverantörer för att skapa ett bra och lönsamt samarbete

• Ta fram arbetshandlingar och gå igenom dessa med berörda tekniker och underleverantörer

• Följa upp dina uppdrag och ha ansvar för budget, tidsplaner, resursplanering samt för avrapportering under projektet och vid dess slut.


Om företaget
Företaget levererar tjänster och lösningar till kunder som efterfrågar ett brett tekniskt kunnande inom nätverk och kommunikation. De levererar projektering, design, byggnation, dokumentation, underhåll samt övriga konsulttjänster för kommunikationsnät. Bolaget planerar, projekterar samt bygger optofibernät.


Din profil
Kompetenskrav
Vi söker dig som har en gymnasial utbildning, gärna inom teknik, ekonomi eller motsvarande relevant arbetslivserfarenhet. Du har en god förståelse för telekomnätets uppbyggnad samt goda kunskaper inom områdena kabel, fiber, koppar och transmission. Vidare har du kunskaper i Entreprenadjuridik, arbetsmiljöbestämmelser, projektmetodik och projektstyrning samt erfarenhet av linjenät och projektering. Meriterande med erfarenhet i CAD och Microsoft Office.

Personliga egenskaper
För att trivas i rollen som Projektör bör du vara handlingskraftig, analytisk, engagerad och driven. Du är strukturerad, initiativtagande och affärsmässig som person och du är en god kommunikatör. Vidare är du social och en fena på att bygga relationer, internt likväl som externt. B-körkort är ett krav.

Är du intresserad? Välkommen in med din ansökan redan idag, urval sker löpande. Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare Emily Higgins, emily,higgins@2complete.se.

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang, är professionella och har en passion för personal. Det är viktigt för oss att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller bemanning. Det ska vara enkelt att arbeta med oss. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Almega bemanningsföretagen sedan 2012

Sökord: Projektledare, projektör

Kategori

Teknik/Ingenjörsyrken

Sista ansökningsdag

2021-09-29

Placering

Stockholm

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Emily Higgins

Rekryteringschef Industri & Teknik

Emily Higgins

Emily Higgins

Rekryteringschef Industri & Teknik

Ansök här

Om resultatet räknas - kontakta oss idag!


Alla rättigheter © 2Complete AB
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

2COMPLETE AB
Stockholm
  • Sveavägen 33, 5tr.
  • 111 34 Stockholm
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Göteborg
  • Kungsportsavenyn 21
  • 411 36 Göteborg
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!