Hungrig nykundssäljare inom Bygg & anläggningsavfall sökes till Malmö

Dina arbetsuppgifter
Vår kund är ett av Sveriges främsta företag inom hantering av bygg- och anläggningsavfall och de bedriver sin verksamhet över hela Sverige. Företaget har stort fokus på miljö och strävar efter att var en av de främsta miljöentreprenörerna i branschen. Det uppnår man genom att ständigt minska utsläpp och miljöpåverkan i sina verksamheter. Företagets positionering i hållbarhetsarbetet är mycket framstående och i många fall branschledande.

Din uppgift är att bygga upp din egen kundstock och du fortsätter sedan att bearbeta och utveckla dina befintliga kundsamarbeten. Du kontaktar främst byggföretag och entreprenader och du arbetar med kunder över hela Malmöregionen. Tjänsterna du erbjuder dina kunder är hantering och sortering av byggavfall. Samtliga tjänster hjälper kunderna att sköta sin avfallshantering på ett så snabbt, miljömässigt och kostnadseffektivt sätt som möjligt. Hos vår kund erbjuds du en varierande och självständig tjänst med många externa kontakter i en snabbt växande organisation.

Detta är en rekrytering vilket innebär att du blir anställd av vår kund.


Om företaget
Mer information om företaget ges vid en intervju.

Din profil
Till denna roll söker vi dig som har arbetat som säljare och älskar utmaningen i att skapa affärsmöjligheter och att hitta nya kunder. Vi tror att våra kommande affärer ligger hos de lite mindre kunderna, inte de stora jättarna. Du har en personlighet och en kreativitet som gör att du kan hitta och knyta an till dessa för att skapa ett långsiktigt samarbete och värde hos kunderna. Du är fast besluten att du vill bygga din karriär inom försäljning och detta är en jättefin möjlighet att ta ett stort kliv framåt. Vi ser det som positivt om du har en bakgrund inom lagidrott, men det är inte ett krav. Vidare är du flexibel, självgående och har ett naturligt driv. Vi ser även att du är organiserad och strukturerad samt att du har lätt för att samarbeta med andra.

Tjänsten kräver mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift samt B-körkort, och du får tillgång till tjänstebil.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Matilda Dahlin.


Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Kategori

Försäljning

Sista ansökningsdag

2021-10-30

Placering

Malmö

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Joel Claeson

Rekryterare & Personuppgiftsansvarig

Joel Claeson

Joel Claeson

Rekryterare & Personuppgiftsansvarig

Ansök här

Om resultatet räknas - kontakta oss idag!


Alla rättigheter © 2Complete AB
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

2COMPLETE AB
Stockholm
  • Sveavägen 33, 5tr.
  • 111 34 Stockholm
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Göteborg
  • Kungsportsavenyn 21
  • 411 36 Göteborg
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!