Teknisk säljsupport till företag inom hissbranschen

Dina arbetsuppgifter
Nu söker vi dig som vill arbeta som säljsupport till ett företag inom hissbranschen. Dina arbetsuppgifter kommer att vara att supportera teknikerna på fältet med offerter till företagets befintliga kunder. Du kommer ha ett nära samarbete med Distriktscheferna i området och kommer tillsammans med dom arbeta för att öka reparationsförsäljningen i distriktet.

Denna tjänst kommer ha en stor betydelse för den proaktiva försäljningen av större reparationer samt mindre moderniseringar med hjälp av standardiserade paketlösningar. Vi ser gärna att du vill vara med på en stark tillväxtresa och tycker det är roligt att vara nytänkande. Kontor finns i både Göteborg och Malmö och arbetstiderna är måndag till fredag 7-16.

Om företaget
Mer information ges vid intervjutillfället

Din profil
Vi söker dig som brinner för relationer, du trivs bra med kundkontakt samt att du är duktig på att samarbeta med kollegor. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av försäljning, meriterande om det är teknisk försäljning. Det krävs att du har god administrativ kunskap och datavana. Du behärskar svenska i tal och skrift och trivs med att arbeta med telefon och mejl.

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid personlighet. Vi söker dig som är engagerad, du vill utvecklas och drivs av att göra affärer och behålla goda kundrelationer. Du är nytänkande, vågar tänka utanför boxen och du är alltid steget före. Vi ser gärna att du är en person som är redo för nästa utmaning och vill utveckla rollen framåt.

Är du intresserad? Välkommen in med din ansökan idag, urval sker löpande. Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare Emily Higgins, emily.higgins@2complete.se eller 073-365 68 32.

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Sökord: Hisstekniker, säljare, säljsupport, innesäljare

Kategori

Försäljning

Sista ansökningsdag

2021-09-29

Placering

Göteborg

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Emily Higgins

Rekryteringschef Industri & Teknik

Emily Higgins

Emily Higgins

Rekryteringschef Industri & Teknik

Ansök här

Om resultatet räknas - kontakta oss idag!


Alla rättigheter © 2Complete AB
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

2COMPLETE AB
Stockholm
  • Sveavägen 33, 5tr.
  • 111 34 Stockholm
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Göteborg
  • Kungsportsavenyn 21
  • 411 36 Göteborg
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!