Marknadskommunikatör sökes till generalagent i bilbranschen

Dina arbetsuppgifter
Är du en driven, nyfiken och kreativ kommunikatör som vill vara med på en spännande resa? Motiveras du av att skapa innehåll, driva projekt samt ha många kontaktytor? Då har vi möjligheten för dig här.

Vår kund är i behov av en Marknadskommunikatör som har förmågan att initiera, planera och driva marknadsprojekt från idé till slutmål. I rollen är det av största vikt att du är en god skribent och förstår vikten av kommunikation i både skrift och tal. Du kommer att skapa innehåll för flera olika kanaler så som bild, text, video, tryck och digitala presentationer. Du rapporterar till marknadschef och ni arbetar tätt tillsammans för att skapa idéer och projekt. På marknadsavdelningen finns även en koordinator-roll. Ibland ingår du i tvärfunktionella projektteam från hela organisationen.

Arbetsuppgifter

• I samråd med marknadschef utveckla löpande marknadsaktiviteter

• Tillsammans med marknadskoordinator planera, koordinera och genomföra olika marknadsprojekt/-aktiviteter

• Skapa olika typer av texter, allt från längre artiklar till kortare, kärnfulla texter för t ex digitala kanaler

• Utforma budskap på ett enkelt, tydligt och begripligt sätt

• Skapa olika typer av material för företagets olika kanaler (online och offline)

• Press - initiera och skapa pressmeddelanden för distribution till press

• Event – bistå vid aktiviteter och producera material till pressträffar och konferenser

Detta är en rekrytering och du blir anställd direkt av vår kund. Start omgående eller enligt överenskommelse, stor vikt läggs vid personlighet.


Om företaget
Vår kund är en generalagent i bilbranschen som sitter i fina lokaler vid Solna strand. Mer information ges vid intervju.

Din profil
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande roller i en föränderlig verksamhet. Du har tidigare arbetat med marknadskommunikation och det är högt meriterande med erfarenhet av journalistik eller liknande. Du en hög digital kunskap och det är självklart för dig att hantera olika system som verktyg i ditt arbete. Vidare har du erfarenhet av att driva projekt från start till mål, samt förstår vikten av uppföljning och att kunna värdera insatser i förhållande till möjliga målsättningar.

Vi tror att du är en självgående, kreativ ”doer” som drivs av att skapa kommunikativt innehåll av god kvalitet som gör skillnad för ett varumärke och på sikt försäljningen kopplad till det. Du tar initiativ, är full av idéer och har förmågan att sälja in och förverkliga dem. Vi verkar i en föränderlig och komplex bransch, därför är det av vikt att du förstår hur man hanterar flera intressenters prioriteringar i en komplex miljö.

Du är prestigelös, positiv och är inte rädd för att fatta beslut. Du får energi av att jobba med en mindre organisation och ett varumärke som svingar i underläge men som i stället ger en större frihet och som ställer krav på mer proaktivitet och kreativitet.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Anna Magnusson på telefon 076- 869 30 48 eller anna@2complete.se


Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Kategori

Marknad/Information/PR

Sista ansökningsdag

2021-10-09

Placering

Solna

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Anna Magnusson

Rekryteringschef Tjänstemän

Anna Magnusson

Anna Magnusson

Rekryteringschef Tjänstemän

Ansök här

Om resultatet räknas - kontakta oss idag!


Alla rättigheter © 2Complete AB
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

2COMPLETE AB
Stockholm
  • Sveavägen 33, 5tr.
  • 111 34 Stockholm
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Göteborg
  • Kungsportsavenyn 21
  • 411 36 Göteborg
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!