Vi söker dig som vill arbeta som Storkökstekniker

Dina arbetsuppgifter
Nu söker vi dig som vill arbeta som storkökstekniker, företaget är ett mindre företag som arbetar med både stora och små kunder. Du kommer bland annat att arbeta mot kommuner, bensinstationer, restauranger och caféer. Arbetsdagarna kommer att vara varierande, du kommer att arbeta med service, underhåll och reparation. Jour förekommer men det finns inget krav på att arbeta med jourverksamhet.

Tjänsten innebär att du arbetar måndag till fredag 7-16, du kommer att arbeta i Storstockholm.

Om företaget
Mer information om företaget ges vid intervjutillfället

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som storkökstekniker, serviceelektriker eller som vitvarutekniker. Du har b-körkort, behärskar svenska i tal och skrift samt att du har erfarenhet av att arbeta med kundkontakt. Som person söker vi dig som är flexibel, samarbetsvillig samt att du är social och noggrann. Tjänsten kräver att du tar mycket eget ansvar samt att vi gärna ser att du trivs med mycket variation.

Är du intresserad? Välkommen in med din ansökan redan idag, urval sker löpande. Har du frågor vänligen kontakta ansvarig rekryterare Emily Higgins, emily.higgins@2complete.se eller 073-365 68 32.

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.


Sökord: Storkökstekniker, vitvarutekniker, servicetekniker, restaurangtekniker, serviceelektriker

Kategori

Bygg/Fastighet

Sista ansökningsdag

2021-10-30

Placering

Stockholm

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Emily Higgins

Rekryteringschef Industri & Teknik

Emily Higgins

Emily Higgins

Rekryteringschef Industri & Teknik

Ansök här

Om resultatet räknas - kontakta oss idag!


Alla rättigheter © 2Complete AB
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

2COMPLETE AB
Stockholm
  • Sveavägen 33, 5tr.
  • 111 34 Stockholm
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Göteborg
  • Kungsportsavenyn 21
  • 411 36 Göteborg
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!