Fordonsmekaniker sökes till Bro

Dina arbetsuppgifter
Har du ett brinnande intresse för bilar och har erfarenhet av att arbeta som mekaniker? Är du intresserad av att ta nästa steg i din karriär? Då har vi tjänsten för dig!

Just nu söker jag en fordonsmekaniker till min kund i Bro. Där kommer du få vara del av ett härligt gäng. Dina arbetsuppgifter är varierande och du kommer arbeta med allt från ax till limpa inom rollen som mekaniker.

Tjänsten kommer vara på heltid med start så snart som möjligt. Detta är en heltidstjänst där du arbetar kl:07.00-16.00 måndag till fredag. Detta är en rekrytering vilket innebär att du blir direktanställd hos vår kund om du får jobbet!

Om företaget
Vi ger mer information om bolaget vid en eventuell intervju.

Din profil
Vi söker dig som:
* Har minst två års erfarenhet av att arbeta som fordonsmekaniker
* Har B-körkort
* Är flytande i svenska, både i tal och skrift då det kommer krävas att du kommunicerar på svenska i dina dagliga arbetsuppgifter

Utöver detta är det meriterande om du har en fordonsteknisk utbildning.

Som person ser vi att du är social och trivs med att arbeta i grupp. Du är även självständig och tar ansvar för dina egna arbetsuppgifter och ser till att lösa dem med god kvalité. I och med att det i vissa fall kommer vara mycket att göra, ser vi att du är stresstålig och är duktig på att prioritera.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Lina Exinge på lina.exinge@2complete.se

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Kategori

Fordonsindustri

Sista ansökningsdag

2021-09-29

Placering

Sollentuna

Anställningsform

Visstidsanställning
Heltid

Kontaktperson

Lina Exinge
Ansök här

Om resultatet räknas - kontakta oss idag!


Alla rättigheter © 2Complete AB
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

2COMPLETE AB
Stockholm
  • Sveavägen 33, 5tr.
  • 111 34 Stockholm
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Göteborg
  • Kungsportsavenyn 21
  • 411 36 Göteborg
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!