Bilmekaniker sökes till Nacka

Dina arbetsuppgifter
Just nu söker vår kund i Orminge en ny bilmekaniker till deras verkstad. Detta är en långsiktig tjänst där du har möjlighet att växa på sikt. Tjänsten kommer att anpassas utifrån vad du har för tidigare erfarenheter. Företaget är måna om att de anställda ska trivas och bjuder bland annat på frukost varje morgon. Utöver detta blir du en del av ett team med god sammanhållning och som är måna om att ha kul på jobbet.

Detta är en heltidstjänst och du kommer arbeta följande tider: måndag till torsdag 7.00-16.45 och fredagar 7.00-14.00.


Om företaget
Vi ger mer information om företaget vid en eventuell intervju.

Din profil
Vi söker dig som är:
*Utbildad fordonsmekaniker
*Innehar B-körkort
*Talar och skriver svenska flytande då språket används i det dagliga arbetet

För att passa i rollen ser vi att du har ett brinnande intresse för fordon. Vi ser även att du är en ordningsam person och som har ett öga för detaljer och tycker att det är viktigt att vara noggrann. För att passa bra i gruppen ser vi att du är social och öppen och trivs att arbeta både självständigt och i grupp.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Cecilia Keve på telefon 07 08 45 99 04 eller cecilia.keve@2complete.se.


Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Kategori

Fordonsindustri

Sista ansökningsdag

2021-09-29

Placering

Nacka

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Cecilia Keve

Konsultchef Industri & Teknik

Cecilia Keve

Cecilia Keve

Konsultchef Industri & Teknik

Ansök här

Om resultatet räknas - kontakta oss idag!


Alla rättigheter © 2Complete AB
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

2COMPLETE AB
Stockholm
  • Sveavägen 33, 5tr.
  • 111 34 Stockholm
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Göteborg
  • Kungsportsavenyn 21
  • 411 36 Göteborg
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!