Driven säljare till spännande bolag

Dina arbetsuppgifter
Är du redo för nya utmaningar och lockas av en variationsrik säljroll i ett spännande bolag? Då kan vi ha rollen för dig!

Vår kund erbjuder produkter, tjänster och lösningar för en effektiv och flexibel kontorsmiljö och behöver nu utöka sitt team av duktiga företagssäljare. Vår kund hjälper företag som har utmaningar med att optimera sina fastigheter/lokaler och behöver modernisera sina kontor.

Målet är att alltid kunna skräddarsy lösningar efter kundens behov och önskemål och ditt huvudsakliga ansvarsområde att bredda företagets kundstock. Du kommer från start erhålla en egen kundportfölj med både befintliga- och potentiella kunder att bearbeta, samt att du arbetar med uppsökande försäljning för att bygga upp dig egen kundbas.

Du kommer bli en del av ett riktigt härligt team i framfart som sitter i fina ljusa lokaler i centrala Stockholm.

Vi erbjuder en roll i en organisation där det finns stora möjligheter för vidare utveckling. Detta är en rekrytering vilket innebär att du blir direkt anställd av vår kund.

Om företaget
Mer information om företaget ges vid personlig kontakt.

Din profil
Vi söker dig som gärna har erfarenhet av B2B försäljning i ca två år. Det är meriterande om du arbetat med försäljning av mjukvara och om du har erfarenheten inom IT/molntjänster. Goda kunskaper i Svenska i tal och skrift är ett krav.

Du är en driven och ambitiös person som brinner för att göra affärer och ge god service. Det är självklart för dig att alltid sätta kunden i fokus och se till kundens behov. Du gillar högt tempo och det fysiska mötet hos kund. Vidare vill vi att du är nyfiken, vetgirig och mån om att utvecklas. Du har en stark initiativförmåga, god lagkänsla och vill satsa på en framgångsrik karriär inom försäljning.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Matilda Dahlin på telefon 076-869 30 58 eller matilda.dahlin@2complete.se

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Kategori

Försäljning

Sista ansökningsdag

2021-10-30

Placering

Stockholm

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Matilda Dahlin
Ansök här

Om resultatet räknas - kontakta oss idag!


Alla rättigheter © 2Complete AB
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

2COMPLETE AB
Stockholm
  • Sveavägen 33, 5tr.
  • 111 34 Stockholm
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Göteborg
  • Kungsportsavenyn 21
  • 411 36 Göteborg
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!