Elektriker till vår kund i Södertälje

Dina arbetsuppgifter
Nu söker vi dig som har 3-5 års erfarenhet som elektriker och som vill jobba för ett väletablerat företag i Södertälje. I din roll arbetar du i ett team med underhållsarbete inom ett specifikt område i vår kunds fordonspark. Det är viktigt att du är noggrann i ditt arbete och dokumenterar vad du gjort samt att du följer uppsatta rutiner och processer. Utöver vanligt elarbete och felsökningar vid driftstopp består en del av ditt arbete av riskinventeringar där du bedömer om maskinerna som du arbetar med är slitna eller har elkomponenter som servon, CPUer eller frekvensomformare som behöver bytas ut.

Denna roll är inledningsvis en konsultroll där du anställs av oss på 2Complete och arbetar på uppdrag ute hos vår kund.

Din profil
Vi söker dig som har 3-5 års erfarenhet som behörig elektriker. Du har gått ELSA-kurs och har arbetat nära och med spänning. Det är meriterande om du har erfarenhet av PLC-program. Du hanterar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift. I denna tjänst är det ett krav att du har B-körkort. Erfarenheter från tillverknings- eller processindustrin är meriterande.

Vi söker en kommunikativ lagspelare som trivs med att arbeta fysiskt och som tar ansvar för sitt arbete. Du värderar att arbeta på ett säkert sätt och har gärna erfarenhet av HLR.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Emily Higgins på telefon 073–365 68 32 eller emily.higgins@2complete.se

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Kategori

Bygg/Fastighet

Sista ansökningsdag

2021-05-30

Placering

Södertälje

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Emily Higgins

Affärsområdeschef Industri & Teknik

Emily Higgins

Emily Higgins

Affärsområdeschef Industri & Teknik

Ansök här

Om resultatet räknas - kontakta oss idag!


Alla rättigheter © 2Complete AB
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

2COMPLETE AB
Stockholm
  • Sveavägen 33, 5tr.
  • 111 34 Stockholm
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Göteborg
  • Kungsportsavenyn 21
  • 411 36 Göteborg
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!