HR-koordinator/Rekryterare till 2Complete Group

Dina arbetsuppgifter
Vill du arbeta med bemanning och rekrytering? Då har vi tjänsten för dig! Vi söker dig som har arbetat som bemanningskoordinator, HR-assistent eller konsultchef sedan tidigare. 2Complete arbetar med tjänster inom bland annat kundservice, HR, IT, försäljning, industri och lager. Ditt ansvarsområde kommer ligga inom industri, lager och teknik. Du kommer bli en del av ett härligt team med högt i tak där det finns stora utvecklingsmöjligheter.

Några av dina arbetsuppgifter:
- Skriva annonsunderlag
- Göra urval av ansökningar
- Telefonavstämningar samt kompetensbaserade intervjuer
- Utföra search i olika databaser och digitala kanaler
- Genomföra referenstagningar och bakgrundskontroller
- Utföra kundmöten och hålla i hela processer från start till mål
- Diverse administrativa arbetsuppgifter

Du kommer bli en viktig lagspelare, du kommer vara ansvarig för hela rekryteringsprocessen hos dina kunder samt utföra andra arbetsuppgifter rörande konsulter, löner och liknande. Du kommer få ta eget ansvar och vi ser gärna att du vill ta ett större helhetsansvar och då driva dina egna kunder framåt tillsammans med våra Account managers.

Din profil
Vi söker dig som har ett brinnande intresse för människor och du drivs av att utvecklas. Du är en vinnarskalle som har ett genuint engagemang och du arbetar aktivt för att hela tiden driva processerna framåt. Hög ambitionsnivå, struktur och positiv energi är några av de egenskaper som vi ser som meriterande för att lyckas i rollen som HR-koordinator/Konsultchef.

Du har erfarenhet av att arbeta med service och det är meriterande om du arbetat administrativt tidigare. Har du arbetat med rekrytering under tidigare anställningar är detta meriterande. Du har god datorvana och B-körkort är ett krav. Du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.

Är du intresserad? Välkommen in med din ansökan redan idag. Har du frågor, vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Emily Higgins, emily@2complete.se eller 073-365 68 32.

Sökord: Konsultchef, rekrytering, rekryterare, HR-assistent, Rekryteringskoordinator

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Kategori

HR

Sista ansökningsdag

2021-09-29

Placering

Stockholm

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Emily Higgins

Rekryteringschef Industri & Teknik

Emily Higgins

Emily Higgins

Rekryteringschef Industri & Teknik

Ansök här

Om resultatet räknas - kontakta oss idag!


Alla rättigheter © 2Complete AB
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

2COMPLETE AB
Stockholm
  • Sveavägen 33, 5tr.
  • 111 34 Stockholm
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Göteborg
  • Kungsportsavenyn 21
  • 411 36 Göteborg
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!