Senior Projektledare inom ROT

Dina arbetsuppgifter
Vår kund är en oberoende projektpartner för ny- och ombyggnation som hjälper fastighetsägare att förvandla idéer till färdigt projekt. I din roll som Senior Projektledare ansvarar du för genomförande av tilldelade ombyggnadsprojekt under hela genomförandet efter förprojektering. Du kommer även kunna projektleda nybyggnadsprojekt. Du leder projekteringen fram till förfrågningsunderlag och medverkar vid val av entreprenadform samt upphandlar konsulter för projektering. Du kommer främst att arbeta mot bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och fastighetsbolag.

Detta är en rekrytering då du blir anställd direkt av vår kund. Kontoret är beläget i centrala Stockholm.


Några av dina arbetsuppgifter:

- Ansvara för genomförande av tilldelade ombyggnadsprojekt
- Leda projektering fram till förfrågningsunderlag och medverka vid val av entreprenadform
- Upphandling av konsulter för projektering.
- Utarbeta programredovisningar för redovisning till kundersföretagsledningen och styrelse
- Upphandling och leda genomförande av entreprenader inklusive teknisk, administrativ och Ekonomisk uppföljning samt delta
vid besiktning
- Delta i samråd med Hyresgästföreningen
- Svara för att informationsmaterial upprättas
- Bevaka garantifrågor samt se till att garantibesiktningar utförs
- Svara för ekonomisk slutredovisning av projekten


Om företaget
Mer information om företaget ges vid personlig kontakt.

Din profil
Vi söker dig som har minst 5 års arbetslivserfarenhet som Projektledare inom bygg-/fastighetsbranschen. Ett krav är att du har erfarenhet av att arbeta med ROT-projekt. Du har tidigare erfarenhet från projektering och planering samt från inköp och produktion och är bekant med byggprocessens alla skeden. Högskoleutbildning inom bygg-/fastighetsförvaltning eller motsvarande är ett krav. Svenska och engelska i tal och skrift är ett krav, körkort är ett krav.

Som person är du målinriktad ,driven, prestigelös och flexibel, samt att du serviceinriktad som person. Du affärsmässig och har ett starkt kundfokus och är bra på att kommunicera. Viktigt för rollen är att du är en person som håller avtalad budget och tidsplan, alltid håller hög kvalitet, samt ser till att myndighetskrav, arbetsmiljökrav och etiska riktlinjer följs.


Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Siri Hågefalk på telefon 076-869 30 58 eller siri@2complete.seOm 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Kategori

Bygg/Fastighet

Sista ansökningsdag

2021-05-30

Placering

Stockholm

Anställningsform

Visstidsanställning
Heltid

Kontaktperson

Ansök här

Om resultatet räknas - kontakta oss idag!


Alla rättigheter © 2Complete AB
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

2COMPLETE AB
Stockholm
  • Sveavägen 33, 5tr.
  • 111 34 Stockholm
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Göteborg
  • Kungsportsavenyn 21
  • 411 36 Göteborg
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!