Säljare till vår kund inom IT

Dina arbetsuppgifter
Vår kund växer och behöver nu förstärka sitt säljteam med en erfaren säljare. I din roll är din huvuduppgift att förvalta och utveckla en stor och gedigen kundbas samt att du även är med och utvecklar företaget med nya kundämnen.
Med företagets kunderbjudande och tydliga tjänstepaketeringar inom IT skapar de goda förutsättningar för dig att lyckas. Hos företaget har man en tydlig och strategisk bearbetning av marknaden och ett nära samarbete mellan marknad och sälj för att supportera dig i din roll.

Du får:


• En viktig roll i ett bolag med stora ambitioner och framtidsplaner

• Ett omväxlande arbete med en tydlig utvecklingsplan

• Arbeta i centrala Stockholm


Om företaget
Mer information om företaget ges vid personlig kontakt.

Din profil
Till den här rollen söker vi dig som har minst tre års erfarenhet av B2B-försäljning inom IT och print. Som person tycker du om att bygga relationer samt har mycket energi och fokus på dina affärer. Du drivs av att ta in nya kunder, samt är duktig på att vårda befintliga kundrelationer. Du sätter själv höga mål och har höga ambitioner, är resultatorienterad och drivs av att ta dina försäljningsresultat till nya nivåer. Vi ser även att du är en teamplayer som tycker om att samarbeta med andra.

Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. Körkort är ett krav


Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Kategori

Försäljning

Sista ansökningsdag

2021-05-30

Placering

Stockholm

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

<>
Ansök här

Om resultatet räknas - kontakta oss idag!


Alla rättigheter © 2Complete AB
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

2COMPLETE AB
Stockholm
  • Sveavägen 33, 5tr.
  • 111 34 Stockholm
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Göteborg
  • Kungsportsavenyn 21
  • 411 36 Göteborg
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!