Senior Projektledare inom nyproduktion

Dina arbetsuppgifter
I rollen som Senior Projektledare ansvarar du för att leda projekt i sin helhet vad gäller utförande, kvalitet, resursplanering, tid och ekonomi. Du kommer främst arbeta med projekt inom nyproduktion och projekten rör främst nybyggnation av skolor och andra samhällsbyggnadsprojekt. Du har direktkontakt med beställare, konsulter samt entreprenörer och motiveras av att bygga och driva affären både på kort och lång sikt.

Detta är en rekrytering då du blir anställd direkt av vår kund.Om företaget
Mer information ges vid personlig kontakt.

Din profil
Vi söker dig som har minst 10 års arbetslivserfarenhet som Projektledare inom nyproduktion. Ett krav är att du har erfarenhet av att arbeta med nybyggnation av skolor. Du har tidigare erfarenhet från projektering och planering samt från inköp och produktion och är bekant med byggprocessens alla skeden.
Högskoleutbildning inom bygg-/fastighetsförvaltning eller motsvarande är ett krav. Svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. Körkort är ett krav.
Som person är du målinriktad driven och flexibel, samt att du serviceinriktad som person. Du är proaktiv i ditt arbete och är affärsmässig, samt har ett starkt kundfokus och är bra på att kommunicera. Viktigt för rollen är att du är en person som håller avtalad budget och tidsplan, alltid håller hög kvalitet, samt ser till att myndighetskrav, arbetsmiljökrav och etiska riktlinjer följs.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Siri Hågefalk på telefon 076-869 30 58 eller siri@2complete.seOm 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Kategori

Bygg/Fastighet

Sista ansökningsdag

2021-05-30

Placering

Stockholm

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Ansök här

Om resultatet räknas - kontakta oss idag!


Alla rättigheter © 2Complete AB
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

2COMPLETE AB
Stockholm
  • Sveavägen 33, 5tr.
  • 111 34 Stockholm
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Göteborg
  • Kungsportsavenyn 21
  • 411 36 Göteborg
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!