Truckförare till Rosersberg

Dina arbetsuppgifter
Söker du jobb omgående? Är du intresserad av att bli en del av ett expansivt och stabilt bolag med goda chanser till utveckling internt? Då är det dig vi söker!

Just nu söker vi en truckförare till vår kund i Rosersberg. Idag är de 16 personer som arbetar med lagerarbete och letar de förstärkning då företaget växer. Du kommer mestadels köra ledstaplare och hjälpa till att ta fram rätt material till bolagets montörer. På arbetsplatsen är det högt i tak och de strävar efter en arbetsmiljö där alla får komma till tals.

Detta kommer vara en heltidstjänst där arbetstiderna är mellan kl:07.00-16.00, måndag till fredag. Till en början bli du anställd som konsult via oss på 2Complete. Om alla parter är nöjda efter ett halvår kommer du bli överanställd till företaget.

Om företaget
Mer information ges vid en intervju

Din profil
Kompetenskrav:
*Truckkort A och B
*Erfarenhet av att arbeta i en liknande roll tidigare
*Flytande i det svenska språket då det används i dina dagliga arbetsuppgifter

Som person ser vi att du är noggrann och strukturerad och gillar ordning och reda. Vi ser även att du är en lagspelare då du kommer arbeta tätt tillsammans med dina kollegor. Utöver detta är du driven och kommer med egna initiativ om du ser något som kan förbättras.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Cecilia Keve på telefon 070-845 99 04 eller cecilia.keve@2complete.se

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.

Sökord: Truckförare, lagermedarbetare, lager, truck, produktion

Kategori

Logistik/Transport/Lager

Sista ansökningsdag

2021-09-29

Placering

Stockholm

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Cecilia Keve

Konsultchef Industri & Teknik

Cecilia Keve

Cecilia Keve

Konsultchef Industri & Teknik

Ansök här

Om resultatet räknas - kontakta oss idag!


Alla rättigheter © 2Complete AB
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

2COMPLETE AB
Stockholm
  • Sveavägen 33, 5tr.
  • 111 34 Stockholm
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Göteborg
  • Kungsportsavenyn 21
  • 411 36 Göteborg
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!