Norsktalande återförsäljarsupport till vår kund

Dina arbetsuppgifter
Snakker du norsk? Då söker vi dig till en spännande roll inom återförsäljarsupport till vår kund i centrala Stockholm! I ditt arbete ger du support till vår kunds butiker runt om i norden, med fokus på den norska marknaden. Dina arbetsuppgifter består bland annat av att svara på frågor gällande abonnemang, företagsavtal och e-handel och kan röra allt från betalningar, leveranser och kampanjer till systemuppdateringar. I återförsäljarsupporten stöttar du butikerna i deras dagliga försäljning och har många kontaktytor inom organisationen. Teamet består idag av 6 personer som alla har ett nordiskt land mot vilket huvudsakligt fokus ligger, men hela teamet hjälps åt i alla marknader.

Detta är en rekrytering för en heltidsanställning där du anställs direkt av vår kund, tillträde önskas i början av maj och 6 månaders provanställning tillämpas. Arbetstiden är kontorstider med schemalagd “jour-vecka” då helgarbete ingår. Jour förekommer ungefär var femte vecka.

Din profil
Vi söker dig som tidigare erfarenhet av att arbeta med kundservice eller liknande serviceyrken tidigare och som har fingertoppskänsla för god service. Du är bekväm med att arbeta med datorer och olika system. Eftersom du huvudsakligen kommer arbeta mot den norska marknaden är det ett krav att du hanterar norska obehindrat, utöver detta hanterar du svenska i såväl tal som skrift.

Har du arbetat inom detaljhandeln eller resebranschen är detta meriterande. Detsamma gäller om du har erfarenhet av arbete med leasing eller abonnemang.

Är denna tjänst intressant för dig? Sök direkt då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Frågor om tjänsten hänvisas till ansvarig rekryterare Malin Ryholt, malin.ryholt@2complete.se eller 076-8751146.

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Sökord: ÅF-support, återförsäljarsupport, kundservice, kundeservice, norska, norsk

Kategori

Kundsupport/Service

Sista ansökningsdag

2021-04-29

Placering

Stockholm

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Ansök här

Om resultatet räknas - kontakta oss idag!


Alla rättigheter © 2Complete AB
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

2COMPLETE AB
Stockholm
  • Sveavägen 33, 5tr.
  • 111 34 Stockholm
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Göteborg
  • Kungsportsavenyn 21
  • 411 36 Göteborg
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!