LifeClean söker en Key Account Manager

Dina arbetsuppgifter
Lifeclean söker en erfaren ansvarig/KAM inom affärsområdet HORECA och Pappersgrossister. I denna spännande, utmanande och operationella roll kommer du vara med på en händelserik resa för att etablera unika produkter som ligger i framkant och som efterfrågas av marknaden. I rollen kommer du att ansvara för att leda och driva detta affärsområde samt ha ett KAM-ansvar.

Som ansvarig inom verksamhetsområdet kommer du att arbeta med helheten, som resultatansvar och införsäljning till partners/grossister som du troligen redan har kännedom om. Rollen innebär:

*Uppföljning av aktivitet, försäljning och lönsamhet och övriga KPI:s
* Ett nära samarbete med övriga KAM samt Säljchef och VD, men även samarbete med marknadsavdelningen och våra digitala funktioner

Vi söker dig som vill arbeta i Mellansverige, boendeort behöver inte vara Stockholm då du kommer att resa i tjänsten.

Om företaget
Om LifeClean International: LifeClean International grundades 2012 och är noterat på Nasdaq First North Growth Market (ticker: LCLEAN). LifeClean utvecklar och säljer LifeClean Desinfektion, en mer miljövänlig, patenterad high-level ytdesinfektion med unika egenskaper för avdödning av sporer, svampar, biofilm, bakterier och virus.

Genom dotterbolagen Kempartner och Ocean erbjuder LifeClean ett helhetskoncept för miljövänligare rengöring. LifeCleans kemiska teknologi är skalbar inom flera områden. För mer information, besök gärna www.lifeclean.se. Sedan start har vi samarbetat med flertalet forskningsinstitut och betydande aktörer på marknaden för att driva utvecklingen av desinfektionsprodukter och infektionskontroll framåt. Vi bedriver idag forskning, produktion, marknadsföring och försäljning av våra desinfektionsprodukter med missionen att bidra till marknadens kunskap för att förbättra den globala hälsan. Lifeclean är ett företag som har utvecklats genom ett gott lagarbete där varje insats har betydelse. Det handlar om engagemang, delaktighet, öppen dialog och återkoppling.

Företaget äger även bolaget OCEAN som har ett brett sortiment effektiva miljöriktiga produkter inom tvätt, städ, rengöring och hygien samt Kempartner som är företagens klimatneutrala produktionsanläggning i Vadstena med fokus på Private Label. Vi omsätter ca 100 mkr och är ca 40 anställda.

Din profil
* Du är trygg i din roll som KAM/säljare och vi ser som ett krav att du har minst 3 års erfarenhet från en liknande tjänst sedan tidigare inom branschen
* Tidigare erfarenhet av värdeskapande och/eller konceptuell försäljning
* Att du trivs att arbeta i ett företag i förändring/tillväxt
* Meriterande om du kommer från liknande eller närliggande bransch
* I din utbildningsbakgrund har du minst har en påbyggnadsutbildning inom försäljning och/eller ekonomi, IHM eller liknande
* Förutom svenska behärskar du engelska, både i tal och skrift

Tillträde enligt överenskommelse. Har du frågor? Kontakta ansvarig rekryterare Emily Higgins, 073-365 68 32 eller emily.higgins@2complete.se.

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Sökord: Key Account Manager

Kategori

Försäljning

Sista ansökningsdag

2021-04-29

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Emily Higgins

Affärsområdeschef Industri & Teknik

Emily Higgins

Emily Higgins

Affärsområdeschef Industri & Teknik

Ansök här

Om resultatet räknas - kontakta oss idag!


Alla rättigheter © 2Complete AB
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

2COMPLETE AB
Stockholm
  • Sveavägen 33, 5tr.
  • 111 34 Stockholm
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Göteborg
  • Kungsportsavenyn 21
  • 411 36 Göteborg
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!