Projektledare till vår kund i centrala Stockholm

Dina arbetsuppgifter
Nu söker vi en Projektledare till vår kund i centrala Stockholm. Företaget arbetar med kunddrivna processer inom Facility Services. I din tjänst kommer du arbeta med en stor variation av mindre och medelstora projekt främst inom och service, kontorsinredning och tekniska lösningar i kontorsmiljö. Du driver processen från frågeställning och projektplanering till implementering med målet att skapa hög kundnöjdhet och kvalitet. I din tjänst kommer du skriva projektplaner både på svenska och engelska.

Detta är en konsultanställning på 6 månader med chans till förlängning. Tjänsten startar omgående och arbetstiderna är 08:00-17:00 måndag till fredag.


Om företaget
Mer information om företaget ges vid intervjun.

Din profil
Vi söker dig som är i början av din karriär och som har arbetat ca 2 år som Projektledare i en roll med affärsutveckling och kundkontakt i fokus. Du är van vid att driva projekt och processer och du trivs med att ta ansvar. Svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. Vi ser även att du har mycket goda kunskaper i Office-paketet.

Som person är du administrativt duktig, noggrann, strukturerad och tycker om ordning och reda. Vi ser att du har förmågan att hantera flera olika uppgifter samtidigt och att du har hög servicekänsla.
Du är kommunikativ, stresstålig och prestigelös. Vidare ser vi att du tycker om att arbeta i grupp, och bidrar med positiv energi och teamkänsla. Du är strukturerad, men flexibel, och vet vikten av punktlighet. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.


Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Siri Hågefalk på telefon 076-869 30 58 eller siri@2complete.se


Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Sökord: Projektledare, Projektledning

Kategori

Marknad/Information/PR

Sista ansökningsdag

2021-04-17

Placering

Stockholm

Anställningsform

Visstidsanställning
Heltid

Kontaktperson

Ansök här

Om resultatet räknas - kontakta oss idag!


Alla rättigheter © 2Complete AB
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

2COMPLETE AB
Stockholm
  • Sveavägen 33, 5tr.
  • 111 34 Stockholm
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Göteborg
  • Kungsportsavenyn 21
  • 411 36 Göteborg
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!