Projektledare inom el sökes till Södertälje

Dina arbetsuppgifter
Är du en driven, nyfiken och självgående projektledare inom el som vill utvecklas i en växande verksamhet? Motiveras du av att utveckla kunder, göra affärer samt leda team? Då har vi möjligheten för dig här.

Vår kund är i behov av en projektledare inom el som har en hög förmåga att driva självständiga projekt på en spännande marknad. Du kommer att ha det övergripande ansvaret för hela projektet och alla dess funktioner såsom budget, tidsplan, operativt ansvar över montörerna samt arbetets kvalitet. Du kommer att ha många kontaktytor både internt och externt samt vara bolagets ansikte utåt mot kund. Detta är ett stimulerande och utmanande arbete på ett företag som arbetar för att vara ledande inom innovativa installationer. Din arbetsplats är kontoret i Södertälje som tillhör filial Nyköping. Resor i tjänsten förekommer.

Detta är en möjlighet att få vara med och bygga upp en framgångsrik enhet med ett glatt gäng, där ambitionerna är stora och där det finns goda utvecklingsmöjligheter.

Om företaget
Mer information om företaget ges vid personlig kontakt.

Din profil
Vi söker dig som arbetat med projektledning inom el i 3-5 år och har en bakgrund som elektriker. Akademisk utbildning är meriterande men inget krav. Vidare ser vi gärna att du bor och verkar i Södertälje med omnejd. Du har en hög administrativ förmåga samt ett strategiskt tankesätt. Du behärskar svenska och engelska obehindrat i skrift och tal. B-körkort är ett krav.

Som person är du driven, flexibel och självgående. Du föredrar att arbeta i ett högt tempo med många bollar i luften och många kontaktytor. Det är självklart för dig att ta ett stort individuellt ansvar och driva dina arbetsuppgifter självständigt samtidigt som du driver ditt team framåt. Du uppskattar att vara "spindeln i nätet" och att leda, fördela och samordna projekt. Du motiveras av utmaningar och har modet att driva igenom affärer och arbeta uppsökande mot kunder. Vidare är det viktigt att du i din roll är ödmjuk, kommunikativ och har förmågan att skapa goda relationer med kunder samt kollegor.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Anna Magnusson på telefon 076- 869 30 48 eller anna@2complete.se

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Kategori

Bygg/Fastighet

Sista ansökningsdag

2021-06-05

Placering

Södertälje

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Ansök här

Om resultatet räknas - kontakta oss idag!


Alla rättigheter © 2Complete AB
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

2COMPLETE AB
Stockholm
  • Sveavägen 33, 5tr.
  • 111 34 Stockholm
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Göteborg
  • Kungsportsavenyn 21
  • 411 36 Göteborg
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!