Account Manager sökes till Wayke

Dina arbetsuppgifter
Är du en driven, nyfiken och hungrig säljare som vill utvecklas i en entreprenörsmiljö inom bilbranschen? Motiveras du av att utveckla kunder, affärer samt uppnå resultat? Då har vi möjligheten för dig här.

Wayke är i behov av en Account Manager som har förmågan att driva försäljning, utveckla kunder samt utöka kundstocken i bolaget. I rollen kommer du att tillsammans med teamet att kontakta befintliga kunder för vidare samarbeten och merförsäljning. Du arbetar endast B2B och tjänsten infattar många kontaktytor där du förväntas vara en ambassadör för Wayke i alla lägen.

Detta är en rekrytering vilket innebär att du blir direkt anställd av Wayke. Start enligt överenskommelse, stor vikt läggs vid personlighet.


Om företaget
Wayke driver digitaliseringen av bilaffären online och utvecklar ständigt teknik och lösningar som underlättar för branschen & konsument. På Wayke får du jobba på en ung, snabbrörlig tech startup tillsammans med ett gäng briljanta människor som alla är stolta över och dedikerade till sitt arbete.

Deras team har bred erfarenhet från bilbranschens olika delar, men också från andra digitala marknadsplatser och startups. I deras ekosystem finns bl.a generalagenter, återförsäljare, finansbolag, försäkringsbolag & sociala medier . De sitter i inspirerande lokaler i Hornstull.

För Wayke är ditt driv och din personlighet det viktigaste. Wayke-familjen kommer se till att du har det bra, men du kommer också få ta massor av ansvar för ditt eget arbete och dina leveranser.

Din profil
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande roller i en föränderlig verksamhet. Du har tidigare arbetat med försäljning B2B och du strävar alltid efter en kundupplevelse utöver det vanliga. Vi ser gärna att du har en hög administrativ förmåga samt ett strategiskt tankesätt. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat. B-körkort är ett krav.

Som person är du driven, flexibel och initiativtagande. Du föredrar att arbeta i ett högt tempo med många bollar i luften och många kontaktytor. Det är självklart för dig att ta ett stort individuellt ansvar och driva dina arbetsuppgifter självständigt. Du motiveras av utmaningar och har modet att driva igenom affärer. Vidare är det viktigt att du i din roll är ödmjuk, kommunikativ och har förmågan att skapa goda relationer med kunder samt kollegor.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Anna Magnusson på telefon 076- 869 30 48 eller anna@2complete.se


Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Kategori

Administration

Sista ansökningsdag

2021-06-05

Placering

Stockholm

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Ansök här

Om resultatet räknas - kontakta oss idag!


Alla rättigheter © 2Complete AB
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

2COMPLETE AB
Stockholm
  • Sveavägen 33, 5tr.
  • 111 34 Stockholm
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Göteborg
  • Kungsportsavenyn 21
  • 411 36 Göteborg
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!