Automationsingenjör sökes till spännande kund

Dina arbetsuppgifter
Är du en social, nyfiken och erfaren Automationsingenjör som vill utvecklas genom spännande uppdrag? Motiveras du av att ta dig an nya projekt och ha hög variation i ditt arbete? Då har vi möjligheten för dig här.

Vår kund är i behov av Automationsingenjörs- konsulter som arbetar ute på uppdrag hos deras kunder. Uppdragslängd och kund varierar och du kommer att arbeta i projektform, vissa längre och vissa kortare. I rollen kommer du att arbeta självständigt och driva dina projekt framåt i dialog med kunden. Området vår kund täcker är främst Mälardalen och självklart anpassar vi det efter var du bor. Tjänsten infattar många kontaktytor och du förväntas vara en ambassadör för bolaget i alla lägen.

Start omgående eller enligt överenskommelse, stor vikt läggs vid personlighet.


Om företaget
Mer information ges vid personlig kontakt.Din profil
Du har minst 2 års erfarenhet från rollen som Automationsingenjör och vi ser gärna att du arbetat som konsult tidigare. Akademisk utbildning är meriterande men inget krav och vi värderar arbetslivserfarenhet högre. Vi ser gärna att du har en hög administrativ förmåga samt ett strategiskt tankesätt. Du är flytande i skrift och tal i både svenska och engelska. B-körkort är ett krav.

Som person är du strukturerad, flexibel och initiativtagande. Du föredrar att arbeta i ett högt tempo med många bollar i luften och många kontaktytor. Det är självklart för dig att ta ett stort individuellt ansvar och driva dina arbetsuppgifter självständigt. Vidare är det viktigt att du i din roll är ödmjuk, kommunikativ och har förmågan att skapa goda relationer med kunder samt kollegor.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Anna Magnusson på telefon 076- 869 30 48 eller anna@2complete.se


Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Kategori

Bygg/Fastighet

Sista ansökningsdag

2021-05-08

Placering

Stockholm

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Ansök här

Om resultatet räknas - kontakta oss idag!


Alla rättigheter © 2Complete AB
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

2COMPLETE AB
Stockholm
  • Sveavägen 33, 5tr.
  • 111 34 Stockholm
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Göteborg
  • Kungsportsavenyn 21
  • 411 36 Göteborg
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!