Är du vår nästa kollega? Rekryterare/ Konsultchef sökes till 2Complete

Dina arbetsuppgifter
Brinner du för människor, affärer och vill arbeta i en variationsrik roll i ett växande bolag? Är du även nyfiken, engagerad och resultatinriktad? Då har vi möjligheten för dig här.

2Complete är i mitt i en spännande expansionsresa och vi skall utöka med en Rekryterare/ Konsultchef till vårt team som arbetar med tjänstemän. I rollen kommer du att ha fullt personalansvar över dina konsulter samt hantera hela rekryteringsprocessen självständigt. Du ansvarar för dina kunder, konsulter och driver ständigt dina processer framåt samt utvecklar dina konsulter löpande.

Våra ledord är personligt, proffsigt och enkelt och på detta sätt driver vi vårt arbete framåt. Du är en kombinerad HR-generalist och rekryterare och för rätt person finns det enorma möjligheter att utvecklas i rollen.


Om företaget
Vilka är vi? - Arbetar du hos oss så blir du en del av ett drivet, målinriktat och personligt team. Vi har en passion för människor och arbetar aktivt för daglig utveckling av våra konsulter, oss själva och vår organisation. Alla på 2Complete brinner för personalfrågor och älskar den bransch vi har fördelen att verka i.

Din profil
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande roller inom rekrytering- och bemanningsbranschen. Det är högt meriterande med eftergymnasial utbildning så som HR, Personal- eller Beteendevetare. Du har en god kännedom om olika branscher samt arbetsmarknaden och för dig är det självklart att hålla dig uppdaterad dagligen. Du har kunskap om arbetsrätt, kollektivavtal samt en hög kommunikativ förmåga i skrift och tal på både svenska och engelska.

Som person är du driven, flexibel och initiativtagande. Du uppskattar att arbeta i ett högt tempo med många bollar i luften och många kontaktytor. Det är självklart för dig att ta ett stort individuellt ansvar och driva dina arbetsuppgifter självständigt. För att trivas hos oss så bör du vara nyfiken, orädd och ha viljan att ständigt utvecklas. Vidare är det viktigt att du i din roll är ödmjuk, kommunikativ och har ett högt affärssinne.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringschef Anna Magnusson på telefon 076- 869 30 48 eller anna@2complete.seOm 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Kategori

HR

Sista ansökningsdag

2022-06-04

Placering

Stockholm

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Anna Magnusson

Rekryteringschef Tjänstemän

Anna Magnusson

Anna Magnusson

Rekryteringschef Tjänstemän

Ansök här

Om resultatet räknas - kontakta oss idag!


Alla rättigheter © 2Complete AB
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Göteborg
  • Kungsportsavenyn 21
  • 411 36 Göteborg
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
2COMPLETE AB
Stockholm
  • Sveavägen 33, 5tr.
  • 111 34 Stockholm
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!