Säljare med kundansvar inom B2B sökes till GlobalConnect i Stockholm

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu förtroendeingivande innesäljare till GlobalConnect, en av Sveriges största aktörer inom Datakom. Gruppen SMB, Small Medium Businesses, arbetar uteslutande mot små och medelstora företag och du kommer att förmedla kvalitetssäkra och betrodda produkter. GlobalConnects produkter kan vara komplexa och går att kombinera på många sätt för att passa kunden. Du kommer därför att få en gedigen upplärning och ett erfaret team omkring dig. Givetvis arbetar vi tillsammans med löpande utvärdering inom teamet för att få bästa möjliga genomslag mot våra kunder.

Du kommer arbeta med att:

• Sälja våra standardtjänster till små & medelstora företag, primärt över telefon och mejl

• Ordermottagning och administration

• Hantera inkommande kundförfrågningar

• Ta fram offerter för våra tjänster till nya och befintliga företagskunder

• Förstå och kunna vägleda kunderna i GlobalConnects verktyg

• Kvalitetskontroll av avtal

• Överlämning av korrekta underlag till den interna leveransavdelningen

Tjänsten är förlagd till ljusa fina lokaler i centrala Stockholm och man arbetar måndag till fredag mellan 08-17.

Om företaget
På GlobalConnect värdesätter vi ambition och passion. Vi tror att din målmedvetenhet kombinerat med ansvar kommer ge dig rätt förutsättningar att utvecklas, och kanske viktigast av allt – trivas på jobbet. Vi strävar efter att alla våra 600 lagspelare genom sitt dagliga jobb ska få möjlighet att växa och bli ännu bättre. Utveckling har tagit oss dit vi är idag och det tror vi är vägen framåt.

Som anställd på GlobalConnect behöver inte önskan om drömjobbet stanna vid en dröm. Så länge som du vet vad du vill göra och hur du vill maxa din potential är allt möjligt. Med hjälp av vår egenutvecklade karriärsaccelerator erbjuder vi alla anställde utvecklingsmöjligheter både inom, men kanske också utanför företaget. Vi gör det eftersom vi är övertygade om att det som är bäst för dig, också är bäst för oss.

Din profil
För att lyckas i rollen behöver du ha en fullgod gymnasieutbildning. Du har erfarenhet av försäljning och kundkontakt, främst över telefon. Du brinner för att sätta ihop träffsäkra och konkurrenskraftiga erbjudanden och du är van att arbeta mot uppsatta mål i ett högt tempo. Du trivs med att arbeta i grupp, men främst drivs du av att jaga mål och avslut – givetvis alltid med en nöjd kund och ett långsiktigt fokus.

GlobalConnect verkar inom teknik och det är meriterande om du själv har ett sådant intresse för att bygga upp en bra förståelse för verksamhet och produkt. Då GlobalConnect arbetar med alla typer av kunder, både skriver och talar du svenska och engelska obehindrat.

Har du frågor om rollen är du mer än välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Joel Claeson.

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Kategori

Försäljning

Sista ansökningsdag

2022-07-30

Placering

Stockholm

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Joel Claeson

Rekryterare & Personuppgiftsansvarig

Joel Claeson

Joel Claeson

Rekryterare & Personuppgiftsansvarig

Ansök här

Om resultatet räknas - kontakta oss idag!


Alla rättigheter © 2Complete AB
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Göteborg
  • Kungsportsavenyn 21
  • 411 36 Göteborg
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
2COMPLETE AB
Stockholm
  • Sveavägen 33, 5tr.
  • 111 34 Stockholm
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!