Lagerchef till Uddevalla

Dina arbetsuppgifter
Vill du vara med och starta upp ett lager och produktion i Uddevalla där du får vara med och sätta din prägel för hela verksamheten i Sverige? Då har vi på 2Complete tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter
- Rekrytering, medarbetarsamtal och daglig uppföljning och utveckling av personal.
- Budgetarbete, uppföljning av månatliga nyckeltal, resultat och kostnadsrapportering för lagret.
- Lagerinventering, fakturaadministration och kontroll av lagerrelaterade utgifter
- Förbättringsarbete på lagrets alla delar och processer.
- Inköp av material och maskiner till lagret i samråd med teamet samt förvaltning av befintliga inköpsavtal.
- Uppföljning av fraktavtal samt optimering av användandet av dessa.
- Ansvar för driften av transportavtal för bokning av frakter för inrikes distribution samt import och export av gods till lagret.

Du kommer bygga upp ett team på 6-8 personer (inledningsvis) och leda dem i det dagliga arbetet. I denna roll ingår du i ledningsgruppen och du rapporterar till VD och Supply chain manager.

Detta är en heltidstjänst och arbetsort är Uddevalla, vi ser dock att inledningsvis kommer det krävas resor till Norge för upplärning. Vi söker dig som vill vara en del av vår kunds tillväxtresa, där du projekterar och etablerar ett effektivt lager med en sund och bra arbetskultur.

Du blir anställd direkt av företaget och förväntat startdatum är 1 september 2021.

Om företaget
Mer information om företaget ges vid intervjutillfället

Din profil
Vi söker dig med 3–5 års erfarenhet från rollen som lagerchef med personalansvar; helst inom lager eller produktion. Du är kommunikativ i språk och text på svenska, norska & engelska och har god vana från att arbeta med dator. I denna roll är körkort ett krav.

Vi lägger stor vikt vid personlighet då det kommer att krävas flexibilitet, engagemang och vilja i början för att få projektet i hamn. Vi vill att du ska trivas med kundkontakt och vara en förebild för all personal på lagret. Du är bra på att motivera ditt team och räds inte för att hugga i där det behövs. Är du prestigelös, driven och vill bli en del av ett team som brinner för kunden och för att leverera kvalitet kommer du passa väl hos vår kund. Har du också ett intresse för mat och öl är detta ett plus i kanten.

Är du intresserad? Sök idag då intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare Emily Higgins; emily.higgins@2complete.se eller 073-365 68 32.

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Sökord: Lagerchef, Arbetsledare, Produktionschef

Kategori

Ledning/Management

Sista ansökningsdag

2021-04-29

Placering

Uddevalla

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Emily Higgins

Affärsområdeschef Industri & Teknik

Emily Higgins

Emily Higgins

Affärsområdeschef Industri & Teknik

Ansök här

Om resultatet räknas - kontakta oss idag!


Alla rättigheter © 2Complete AB
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

2COMPLETE AB
Stockholm
  • Sveavägen 33, 5tr.
  • 111 34 Stockholm
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Göteborg
  • Kungsportsavenyn 21
  • 411 36 Göteborg
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!