Senior Projektledare till Ytterman Projekt

Dina arbetsuppgifter
Vår kund Ytterman Projekt hjälper fastighetsägare och organisationer med byggprojektledning och byggledning och ser till att hela byggprocessen löper smidigt. Företaget expanderar och behöver nu en till Senior Projektledare. I din roll ansvarar du för projektets planering, genomförande och överlämnande. Du ansvarar även för att tillsätta en projektorganisation och för att projektet håller avtalad budget och tid. Kontoret ligger centralt på Kungsholmen .

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

- Skapa en projektadministration med tilldelade resurser
- Planera och arbetsleda det dagliga arbetet i projekten
- Säkerställa att kunder, projektorganisationen och myndigheter uppdateras med viktig information
- Säkerställa att arbetsmiljöansvar och etiska riktlinjer efterföljs
- Rapportera och leverera kostnads- och prognosuppföljning i projektenOm företaget
Mer information om företaget ges vid kontakt.

Din profil
Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet av en roll som Projektledare/Senior Projektledare inom byggbranschen. Du är bekant med byggprocessens olika uppgifter och skeden och har erfarenhet från projektering, planering, inköp och produktion, samt att du är van vid att ha mycket kundkontakt. Det är meriterande om du har arbetat med upphandlingar samt om du har erfarenhet av att ta in nya kunder. Du är högskole- eller civilingenjör, alternativt har tillgodogjort dig motsvarande kunskaper genom längre arbetslivserfarenhet.

Som person är du strukturerad, målinriktad och kvalitetsorienterad i ditt arbetssätt. Du har öga för detaljer och har samtidigt ett tydligt helhetstänk i dina projekt. Du har lätt för att samarbeta med andra och har tydliga ledaregenskaper. Du har ett affärsmässigt tänk och är bra på att kommunicera med både interna och externa parter. Vi ser även att du är serviceinriktad och flexibel som person.
Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. Körkort är ett krav.


Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Kategori

Bygg/Fastighet

Sista ansökningsdag

2021-04-17

Placering

Stockholm

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Ansök här

Om resultatet räknas - kontakta oss idag!


Alla rättigheter © 2Complete AB
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

2COMPLETE AB
Stockholm
  • Sveavägen 33, 5tr.
  • 111 34 Stockholm
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Göteborg
  • Kungsportsavenyn 21
  • 411 36 Göteborg
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!