BI/Data Warehouse Developer sökes till vår kund i Stockholm

Dina arbetsuppgifter
Vill du vara en del av en spännande start-up resa tillsammans med ett engagerat team? Presterar du som bäst när du får ta mycket eget ansvar och egna initiativ? Då är det kanske dig vår kund söker! Som BI/Data Warehouse Developer tycker du att det är kul med siffror, analyser och KPI:er - det är här du vill göra underverk.

Som BI/Data Warehouse Developer arbetar du i en roll där du får ta ett stort ansvar för företagets data och du får möjlighet att utveckla databasen på ett sätt som passar företagets behov. Detta kan exempelvis innebära klassisk datatvätt av Excelfiler, utföra analyser och utveckla modeller - allt för att nyttja tillgänglig data optimalt. Denna roll är ny på företaget och det finns inga förutbestämda ramar att förhålla sig till, utan du kommer kunna utforma och påverka ditt arbetsmetod för att lösa uppgiften på bästa sätt.

Detta är en rekrytering där du anställs direkt av vår kund.

Om företaget
Vår kund är en framgångsrikt växande start-up som erbjuder en konkurrenskraftig lön, 5000 SEK i friskvårdsbidrag per år och fri frukost varje morgon. Hos vår kund ges du mycket frihet under ansvar och du kommer vara en del av ett team med kollegor i såväl Sverige som Norge. Du får plats i ett hjärtligt team som gillar att ha kul tillsammans men som samtidigt är starkt engagerade i sitt arbete. Huvudkontoret ligger i centrala Stockholm.

Mer information ges vid en eventuell intervju.


Din profil
Vi söker dig med åtminstone några års erfarenhet av att arbeta med dimensionell modellering, i SQL och naturligtvis Excel. Sannolikt har du tidigare erfarenhet av att arbeta med förvaltning av data och med analyser. Vi ser även att du har erfarenhet av att arbeta med AWS och det är meriterande om du har arbetat med Redshift. Du är inte rädd för att kavla upp ärmarna och förväntar dig inte att komma till ett dukat bord.

I denna roll är det ett krav att du hanterar engelska obehindrat i tal och skrift.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Malin Ryholt på telefon 076-875 11 46 eller malin.ryholt@2complete.se

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Sökord: BI, DWH, Data warehouse developer, data warhousing, business intelligence, analyser, datamodellering

Kategori

Administration

Sista ansökningsdag

2021-04-29

Placering

Stockholm

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Ansök här

Om resultatet räknas - kontakta oss idag!


Alla rättigheter © 2Complete AB
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

2COMPLETE AB
Stockholm
  • Sveavägen 33, 5tr.
  • 111 34 Stockholm
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Göteborg
  • Kungsportsavenyn 21
  • 411 36 Göteborg
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!