Fibertekniker till vår kund i Lund

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu fibertekniker som vill vara en del av vår kunds team i Lund som främst arbetar med fiber och LAN-nät. Rollen innebär ett omväxlande arbete med att installera kraft-, data-, fiber-, coax-kablage och kommunikationsutrustning i teknikhus eller högt uppe i en mast. Andra vanligt förekommande arbetsuppgifter är underhåll, felsökning och planering.

Hos vår kund kommer du att ha daglig kontakt med våra deras projektledare, övriga kolleger samt kunder vilket innebär både externa och interna kontaktytor. Ditt arbetsområde blir Skåne men det kan förekomma resor med övernattning i andra regioner, kontoret ligger i Lund.

Om företaget
Du erbjuds ett utvecklande arbete med Skåne som arbetsområde och chansen att arbeta med ny teknik i spännande projekt hos vår kunds uppdragsgivare som är flera av Nordens största infrastrukturägare. Du ges möjlighet att arbeta i en kreativ och flexibel arbetsmiljö med utvecklingsmöjligheter. Vår kund tillhandahåller de verktyg och möjligheter som du behöver för att utveckla dig själv, du bidrar med viljan! Hos vår kund arbetar du i en enkel organisation med korta beslutsvägar, långsiktighet, stark ekonomi, stark ägarstruktur och som kännetecknas av entreprenörskap och autonomi.

Din profil
Vi förutsätter att du har gymnasieutbildning inom teknik och minst 1-2 års installationserfarenhet av fibernät. Du har dessutom B-körkort, god datorvana och behärskar engelska både i tal och skrift då arbetsinstruktioner och kontakt med kunder kan förekomma på detta språk.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av nod-stationsarbete, OTDR-mätning och effektmätning av fiberanläggningar.

Då arbetet innebär daglig kontakt med såväl kolleger som kunder, ställer vi höga krav på din sociala och kommunikativa förmåga. För att lyckas i uppdraget tror vi att du är driven och har hög ansvarskänsla för ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid din entusiasm att vilja lära dig och utveckla dig inom teknikområdet och tillsammans i arbetsgruppen. Som fibertekniker har du förmåga att vara flexibel och ta dig an ditt arbete med noggrannhet och systematik. För att trivas hos vår kund uppskattar du den självständighet och det entreprenörskap som kännetecknar organisationen. Stor vikt kommer läggas vid personliga egenskaper.

För alla anställningar kräver vi utdrag ur belastningsregistret då vår kund i många fall arbetar med utrustning och kunder som är en del av samhällets kritiska funktioner.

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Kategori

Data/IT

Sista ansökningsdag

2021-03-30

Placering

Lund

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Ansök här

Om resultatet räknas - kontakta oss idag!


Alla rättigheter © 2Complete AB
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

2COMPLETE AB
Stockholm
  • Sveavägen 33, 5tr.
  • 111 34 Stockholm
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Göteborg
  • Kungsportsavenyn 21
  • 411 36 Göteborg
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!