Serviceadministratör till vår kund i säkerhetsbranschen

Dina arbetsuppgifter
Vi söker en Serviceadministratör/Administrativ Assistent till vår kund i Säkerhetsbranschen. I din roll supporterar du säljarna med order-och avtalshantering och med fakturering, lägger in beställningar, produkter och nya kunder i portalen, har hand om telefonsupport både internt och externt och har hand om lättare ekonomisk administration. Du kommer även administrera hemsidan och sköta administration kring marknadsaktiviteter samt ta fram presentationer. Detta är en bred roll där du får hantera flera olika uppgifter, både administrativt och via telefon.

Detta är en rekrytering då du blir anställd direkt av vår kund. Kontoret är beläget i södra Stockholm och arbetstiderna är 08:00-17:00.

Några av dina arbetsuppgifter:

- Registrera order och lägga in fakturor
- Statistik och sammanställning
- Ekonomisk administration
- Support via telefon
- Lägga beställningar och registrera kunder
- Administrera hemsida
- Kontakt med leverantörer
- Ta fram presentationer och administrera marknadsaktiviteter
- Sedvanliga kontorsuppgifterOm företaget
Mer information om företaget ges vid intervjun.

Din profil
Vi söker dig som har arbetat med service via telefon samt med administration i minst två år. Erfarenhet av ekonomiadministration och av administrativt arbete inom säkerhetsbranschen är meriterande. God systemvana och goda kunskaper i Officepaketet är ett krav. Svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. Körkort är ett krav.

Som person är du administrativt duktig, noggrann, strukturerad och tycker om ordning och reda. Vi ser att du har förmågan att hantera relativt stora flöden, är bra på att ta egna initiativ och att du har hög servicekänsla. Du trivs med att ha kundkontakt via telefon och du är prestigelös som person. Vi ser även att du är kommunikativ, är bra på att prioritera samt har lätt för att samarbeta med andra.


Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Siri Hågefalk på telefon 076-869 30 58 eller siri@2complete.se


Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt
Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Sökord: Administrativ Assistent, Serviceadministratör, Administratör, Administration, Support

Kategori

Administration

Sista ansökningsdag

2021-03-30

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Ansök här

Om resultatet räknas - kontakta oss idag!


Alla rättigheter © 2Complete AB
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

2COMPLETE AB
Stockholm
  • Sveavägen 33, 5tr.
  • 111 34 Stockholm
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Göteborg
  • Kungsportsavenyn 21
  • 411 36 Göteborg
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!