Är du en driven Säljare och vill bli vår nästa kollega?

Dina arbetsuppgifter
Är du en driven, nyfiken och hungrig säljare som vill utvecklas i ett växande bolag? Motiveras du av att utveckla kunder, affärer samt uppnå resultat? Vill du bli en del av ett glatt gäng med nära till både skratt och affärer? Varmt välkommen till oss.

2Complete är i mitt i en spännande expansionsresa och vi ska växa med fler Säljare till vårt säljteam. I rollen kommer du dagligen att driva nykundsförsäljning, utveckla befintliga kunder samt aktivt söka efter nya affärsmöjligheter dagligen. Du kommer att hantera hela säljprocessen från prospekt till färdig order. Du arbetar endast B2B och all försäljning är komplex, för dig är det självklart att samarbeta med rekryteringsavdelningen för bästa resultat för kunden. Tjänsten innefattar många kontaktytor och du förväntas vara en ambassadör för bolaget i alla lägen. Du kommer att arbeta efter en tydlig budget och målbild samt är van att utvärdera din framgång kontinuerligt med målet att fortsätta utvecklas.

Start omgående eller enligt överenskommelse, stor vikt läggs vid personlighet.


Om företaget
Vilka är vi? - Arbetar du hos oss så blir du en del av ett drivet, målinriktat och personligt team. Vi har en passion för människor och arbetar aktivt för daglig utveckling av oss själva och vår organisation. Alla på 2Complete brinner för affärer och älskar den bransch vi har fördelen att verka i.

Varför ska du arbeta hos oss?

• Branschens härligaste kollegor

• Platt organisation – stor möjlighet till påverkan

• Utvecklingsmöjligheter

• Marknadsmässig fast lön + Fördelaktig provisionsmodell, utan tak

• Ljusa, fräscha lokaler på Sveavägen, precis vid Hötorget

• Fantastiska Målresor vid uppnådd budget

• Gemensam skidhelg varje vår


Din profil
Vem är du? - Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande roller i en föränderlig verksamhet och med komplex försäljning. Du har arbetat med B2B och det är högt meriterande med erfarenhet av rekryterings- och bemanningsbranschen.

Du har en god kännedom om olika branscher samt arbetsmarknaden och för dig är det självklart att hålla dig uppdaterad dagligen. Du har hög kommunikativ förmåga i skrift och tal på både svenska och engelska. Körkort är ett krav.

Som person är du driven, flexibel och initiativtagande. Du föredrar att arbeta i ett högt tempo med många bollar i luften och många kontaktytor. Det är självklart för dig att ta ett stort individuellt ansvar och driva dina arbetsuppgifter självständigt. Du motiveras av utmaningar och har modet att driva igenom affärer. Vidare är det viktigt att du i din roll är ödmjuk, kommunikativ och har ett högt affärssinne. Du strävar alltid efter att skapa goda relationer med kunder samt kollegor. För att trivas hos oss så bör du även vara nyfiken, orädd och ha viljan att ständigt utvecklas.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Anna Magnusson på telefon 076- 869 30 48 eller anna@2complete.seOm 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Kategori

Försäljning

Sista ansökningsdag

2021-05-08

Placering

Stockholm

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Ansök här

Om resultatet räknas - kontakta oss idag!


Alla rättigheter © 2Complete AB
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

2COMPLETE AB
Stockholm
  • Sveavägen 33, 5tr.
  • 111 34 Stockholm
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Göteborg
  • Kungsportsavenyn 21
  • 411 36 Göteborg
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!