Regionchef sökes till uthyrningsbolag inom bygg/anläggning

Dina arbetsuppgifter
Är du en driven, ödmjuk och utvecklande ledare? Motiveras du av att utveckla kunder, verksamhet samt uppnå resultat? Då har vi möjligheten för dig här.

Vår kund är i behov av en Regionchef som har förmågan att utveckla och stötta upp i region Västra Götaland/ Småland. I regionen finns det fem olika depåer och de är spridda över området Nässjö till Skövde. I rollen har du ett övergripande ansvar över regionen så som budget, resultat samt övergripande strategi. Du arbetar tätt med depåcheferna och är deras bollplank och stöd på daglig basis. Du kommer att driva utvecklingsprojekt, sätta rutiner/ processer, utveckla försäljningen och aktivt verka för ett högt samarbete inom regionen. Du kommer vara placerad i Borås men förväntas att löpande besöka de olika depåerna och vara närvarande i ditt ledarskap. Du har fullt personalansvar över två chefer och rapporterar direkt till ledningen i Stockholm och du arbetar nära andra funktioner så som HR, Marknad och försäljning.

Start omgående eller enligt överenskommelse, stor vikt läggs vid personlighet.Om företaget
Vår kund är ett starkt växande uthyrningsbolag riktat mot bygg- och anläggningsbranschen. Mer information ges vid personlig kontakt.

Din profil
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande roller inom starkt växande bolag. Du har tidigare arbetat med högt kundfokus och har dokumenterad erfarenhet av ledarskap. Det är högt meriterande med erfarenhet från bygg och anläggning och vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av säljande roller samt ett strategiskt tankesätt. Du är hands on i ditt arbetssätt och utveckling av verksamheten är ett stort fokusområde.

Som person är du driven, flexibel och initiativtagande. Du föredrar att arbeta i ett högt tempo med många bollar i luften och många kontaktytor. Du motiveras av utmaningar och har modet att driva igenom förändring. Du är stöttande och coachande i ditt arbetssätt och strävar alltid efter att skapa goda samarbeten. Vidare är det viktigt att du i din roll är ödmjuk, kommunikativ och har förmågan att skapa goda relationer med kollegor samt kunder.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Anna Magnusson på telefon 076- 869 30 48 eller anna@2complete.se.


Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Kategori

Ledning/Management

Sista ansökningsdag

2021-03-13

Placering

Borås

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Ansök här

Om resultatet räknas - kontakta oss idag!


Alla rättigheter © 2Complete AB
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

2COMPLETE AB
Stockholm
  • Sveavägen 33, 5tr.
  • 111 34 Stockholm
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Göteborg
  • Kungsportsavenyn 21
  • 411 36 Göteborg
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!