Internationell Account Manager inom IT-säkerhet

Dina arbetsuppgifter
Vår kund är ett globalt företag inom IT-säkerhetsbranschen. De erbjuder sina kunder smarta lösningar för att arbeta tryggt och skyddat på nätet genom att upptäcka och förebygga säkerhetsbrister i system. Att arbeta hos vår kund innebär att arbeta nära några av de mest erfarna entreprenörerna inom cybersäkerhet.
Hos vår kund arbetar du fritt och resultatinriktat och ingår i ett säljteam med en stark lagkänsla. I din tjänst som Internationell Account Manager kommer du att arbeta mot kunder i Europa och Asien. Du bygger upp din egna kundstock som du sedan förvaltar samt att du är med och startar upp och utvecklar detta affärsområde. Du kommer även var med och sätta strategier, göra konkurrensanalyser samt ta fram säljmaterial.

Vår kund arbetar med generösa och enkla villkor, det enda som står mellan dig och en riktigt bra ersättning är din arbetsinsats. Du får en utmanande roll där du får stora möjligheter att fortsätta utvecklas inom försäljning.


Om företaget
Mer information om företaget ges vid intervjun.

Din profil
Vi söker dig som är en genuin säljarprofil, som verkligen brinner för försäljning. Du är driven och engagerad i din roll och tar mycket egna initiativ för att driva dina affärer framåt. Vi ser att du är beredd på att lägga ner hårt arbete för att nå dina resultat, samt att du är en teamplayer som är bra på att samarbeta med andra.

- Goda kunskaper i Engelska i tal och skrift är ett krav
- Det är starkt meriterande om du är flytande i något/några av de europeiska språken
- Du skall ha dokumenterade framgångsrika försäljningsresultat
- Tidigare erfarenhet av försäljning av IT-lösningar i minst 3 år är ett krav
- Du har god förståelse för en kunds IT-miljö och de utmaningar som finns gällande IT-säkaerhet
- Tidigare erfarenhet av försäljning av IT-säkerhetstjänster är ett stort plus i kantenOm 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Kategori

Försäljning

Sista ansökningsdag

2021-03-30

Placering

Stockholm

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Ansök här

Om resultatet räknas - kontakta oss idag!


Alla rättigheter © 2Complete AB
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

2COMPLETE AB
Stockholm
  • Sveavägen 33, 5tr.
  • 111 34 Stockholm
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Göteborg
  • Kungsportsavenyn 21
  • 411 36 Göteborg
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!