Vikariat: Prissättare till bilbranschen

Dina arbetsuppgifter
Nu söker vi dig med tidigare erfarenhet av Automaster och Cabas! I din roll som prissättare kommer du slutkalkylera och fakturera mot försäkringsbolag och kunder. Du kommer även genomföra uppföljningssamtal med kunderna under tiden bilen är inne för reparation. Du utgår från vår kunds kontor i Hammarby Sjöstad och kan välja att förlägga ditt arbete mellan 08:00-17:00 eller 09:00-18:00.

Detta är ett föräldravikariat och vi söker dig som är tillgänglig 1 juni - 31 juli 2021. För rätt person kan det bli aktuellt med ytterligare ett längre uppdrag hos denna kund som startar senare under året.

Om företaget
Vår kund ligger i Hammarby Sjöstad. Mer information om kunden ges vid eventuell intervju.

Din profil
Vi söker dig som är en god administratör som brinner för service och förstår vikten av kundnöjdhet. Du talar svenska och engelska obehindrat samt har goda kunskaper i Officepaketet. Du har tidigare erfarenhet av att arbeta i Automaster och Cabas.

För att trivas i rollen bör du vara en fena på administration och brinna för att ge service i världsklass. Du är strukturerad, noggrann och effektiv.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Malin Ryholt på telefon 076-8751146 eller malin.ryholt@2complete.se

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Kategori

Administration

Sista ansökningsdag

2021-05-30

Placering

Stockholm

Anställningsform

Vikariat
Heltid

Kontaktperson

Ansök här

Om resultatet räknas - kontakta oss idag!


Alla rättigheter © 2Complete AB
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

2COMPLETE AB
Stockholm
  • Sveavägen 33, 5tr.
  • 111 34 Stockholm
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Göteborg
  • Kungsportsavenyn 21
  • 411 36 Göteborg
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!