Teknisk konsult med erfarenhet av Svensk Standard 4604860

Dina arbetsuppgifter
Är du serviceinriktad, ansvarstagande konsult och har ett tekniskt intresse? Drivs du av att ha ett flexibelt arbete med många kontaktytor? Då har vi rätt tjänst för dig.

För vår kunds räkning söker vi nu en teknisk konsult till deras kontor i Solna. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att i byggprojekt arbeta med besiktning enligt Svensk Standard och vibrationskoll i samband med vibrationsalstrande markarbeten. Andra arbetsuppgifter som ingår i rollen är:
- Följa rutiner, checklistor och policys
- Hålla tidplaner gällande protokollhantering
- Montering och demontering av instrument
- Rapportera status till projektledare kring planerade åtgärder
- Utföra besiktning samt protokollföring med hög kvalitet.

Din profil
För att lyckas i rollen som Teknisk konsult ser vi att du har en gymnasieutbildning med teknisk- eller bygginriktning, minst två års erfarenhet av besiktning enligt Svensk Standard 4604860 samt att du behärskar det svenska språket obehindrat i tal och skrift. Vi ser även att du innehar B-körkort. Det är högt meriterande om du tidigare har arbetat som skorstensfejare.

Som person är du kostnadsmedveten, flexibel och har ett stort tekniskt intresse. Du gillar att arbeta självständigt samtidigt som du förstår vikten av bra samarbete och god kundkontakt. Du är ansvarstagande och trivs i ett högt arbetstempo.
Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Sarah Lindgren på telefon 076- 875 11 46 eller sarah.lindgren@2complete.se

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Sökord: Besiktningsman, besiktning, byggkonsult, bygg, omgivningspåverkan, sprängteknik, spräng, provtryck

Kategori

Bygg/Fastighet

Sista ansökningsdag

2021-11-29

Placering

Stockholm

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Sarah Lindgren
Ansök här

Om resultatet räknas - kontakta oss idag!


Alla rättigheter © 2Complete AB
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

2COMPLETE AB
Stockholm
  • Sveavägen 33, 5tr.
  • 111 34 Stockholm
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Göteborg
  • Kungsportsavenyn 21
  • 411 36 Göteborg
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!