Rivare och Håltagare sökes

Dina arbetsuppgifter
Just nu söker vi både en Rivare och en Håltagare till vår kund i Norsborg. För att passa i rollen ser vi att du har arbetat med något liknande tidigare och är intresserad av att ta nästa steg i din karriär. Du kommer vara del av ett stort och stabilt bolag som är måna om att deras anställda ska må bra. Anledningen till att de söker ny personal är för att de vill utöka sitt team på grund av att det har mycket att göra.

Som Rivare kommer du mestadels arbeta med att hantera vatten- och brandskador du kommer även få vara med vid renovering och större rivningsentreprenader. Du kommer vara ansvarig för allt från att ha kundkontakt, förbereda inför rivningen och därefter utföra rivningsarbetet.

Som Håltagare kommer du mestadels vara ute på olika byggen och hjälpa till. I denna roll kommer du mestadels arbeta självständigt, det krävs att du är noggrann och ansvarsfull.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du till en början kommer bli anställd av oss på 2Complete Professionals och därefter är tanken om alla parter är nöjda att du blir överanställd till vår kund. Det är en heltidstjänst där du arbetar kl:6.30-16.30 måndag till torsdag och kl:6.30 - 14.00 på fredagar.

Om företaget
Vi berättar mer om företaget vid en eventuell intervju.

Din profil
För att passa i rollen krävs det att du:
* Har erfarenhet av rivning eller håltagning
* Är flytande i det svenska språket då det används i den dagliga kommunikationen
* Det anses meriterande om du har utbildning inom arbetsområdet. Har du erfarenhet av Brokk, Bobcat eller liknande är det också meriterande.

Som person behöver du vara ansvarsfull och hjälpsam. Vi ser även att du är social och trivs med att arbeta tillsammans med andra. Då arbetsuppgifterna kommer vara väldigt ansträngande är det viktigt att du har god fysik.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Louise Jonsson på louise.jonsson@2complete.se eller 07 08 45 99 04.

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Kategori

Bygg/Fastighet

Sista ansökningsdag

2021-06-29

Placering

Stockholm

Anställningsform

Visstidsanställning
Heltid

Kontaktperson

Louise Jonsson

Rekryterare Industri & Teknik

Louise Jonsson

Louise Jonsson

Rekryterare Industri & Teknik

Ansök här

Om resultatet räknas - kontakta oss idag!


Alla rättigheter © 2Complete AB
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

2COMPLETE AB
Stockholm
  • Sveavägen 33, 5tr.
  • 111 34 Stockholm
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Göteborg
  • Kungsportsavenyn 21
  • 411 36 Göteborg
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!