VD inom bygg/ installation sökes till spännande bolag

Dina arbetsuppgifter
Är du en driven, ambitiös och affärsfokuserad person som vill leda ett bolag i stark expansionsfas? Motiveras du av att utveckla organisationer, affärer samt uppnå resultat? Då har vi möjligheten för dig här.

Din främsta uppgift som VD är att driva utvecklingen av bolaget framåt, utveckla kundstocken samt ta det övergripande ansvaret i deras resa framåt. Du utvecklar aktivt organisationen och verksamheten med din motiverande ledarstil. Du tar ett helhetsgrepp för verksamheten innefattande försäljning, produktion och logistik samt ekonomi och resultatuppföljning. Du kommer även att arbeta med kundbearbetning, leda deras säljarbete framåt och skapa nya kunder såväl som att vårda befintliga kundrelationer. Du rapporterar direkt till styrelsen/ ägarna.

Arbetsplatsen utgörs av ett tajt team där alla har en viktig roll att fylla. För att trivas hos vår kund behöver du tycka att försäljning, affärsutveckling och ledarskap är riktigt, riktigt roligt. I gengäld kommer du få leda ett framgångsrikt företag med starka produkter/ tjänster, ha ett stort inflytande samt arbeta mot tydliga mål.

Detta är en rekrytering med start under Q1 eller enligt överenskommelse, stor vikt läggs vid personlighet.Om företaget
Du kommer få möjlighet att arbeta i ett företag med en stark entreprenörsanda och stora planer på expansion. Företaget är verksamma inom bygg med produktion, installation och montage. Företaget omsätter idag cirka 60 miljoner och består av 22 anställda. Bolaget har en finsk majoritetsägare och tre delägare som är verksamma i företaget i Sverige.

Mer information ges vid personlig kontakt.


Din profil
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande roller i en expansiv verksamhet alternativt arbetat i ledande ställning med B2B i några år och nu vill ta nästa kliv in i en verksamhetsledande roll. Du har tidigare arbetslivserfarenhet inom byggsektorn och en god teknisk kunskap. Vi ser gärna att du har en relevant eftergymnasial utbildning från till exempel Handels eller Tekniska samt en hög administrativ förmåga och ett strategiskt tankesätt. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat, finska är meriterande men inget krav.

Vi söker dig som har ett innovativt tankesätt, förmågan att driva igenom förändring och som person är du driven, strategisk och initiativtagande. Du föredrar att arbeta i ett högt tempo med många bollar i luften och många kontaktytor. Du motiveras av utmaningar och har modet att driva igenom affärer. Vidare är det viktigt att du i din roll är ödmjuk, kommunikativ och har förmågan att skapa goda relationer med alla i organisationen.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Anna Magnusson på telefon 076- 869 30 48 eller anna@2complete.se


Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Kategori

Ledning/Management

Sista ansökningsdag

2021-03-13

Placering

Järfälla

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Ansök här

Om resultatet räknas - kontakta oss idag!


Alla rättigheter © 2Complete AB
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

2COMPLETE AB
Stockholm
  • Sveavägen 33, 5tr.
  • 111 34 Stockholm
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Göteborg
  • Kungsportsavenyn 21
  • 411 36 Göteborg
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!