Account Manager till vår kund inom digital marknadsföring

Dina arbetsuppgifter
Vår kund är en fullskalig digital byrå som hjälper till med hela- eller delar av sina kunders digitala marknadsföring. De vill nu förstärka sin säljavdelning med en till driven säljare som vill arbeta i en utmanande roll, där man får stora möjligheter att fortsätta utvecklas som säljare. Du skapar varaktiga relationer med kunderna och du ansvarar för att bygga upp din egen kundstock. Du kommer vara den första initiala kontakten ut mot kunden och du gör affärer både via telefon, via digitala möten samt vid fysiska kundmöten. Vi erbjuder en roll i en spännande organisation där det finns möjligheter för vidare utveckling.

Detta är en rekrytering vilket innebär att du blir direkt anställd av vår kund. Kontoret är beläget i centrala Stockholm.Om företaget
Mer information om företaget ges vid intervjun.

Din profil
Vi söker dig som är en genuin säljarprofil, som verkligen brinner för försäljning och som vill vara där kunden är. Krav för tjänsten är att du har arbetat som Säljare/Account Manager inom digital marknadsföring i minst två år.

Du är driven och engagerad i din roll och tar mycket egna initiativ för att driva dina affärer framåt. Vidare är du beredd på att lägga ner hårt arbete för att nå dina resultat, samt att du är en teamplayer som är bra på att samarbeta med andra. Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är ett krav

- Du skall ha dokumenterade framgångsrika försäljningsresultat.
- Tidigare erfarenhet av försäljning inom digital marknadsföring är ett krav, samt tidigare erfarenheter som säljare mot större organisationer är ett stort plus i kanten.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Siri Hågefalk på telefon 076-869 30 58 eller siri@2complete.seOm 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Kategori

Försäljning

Sista ansökningsdag

2021-03-30

Placering

Stockholm

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

<>
Ansök här

Om resultatet räknas - kontakta oss idag!


Alla rättigheter © 2Complete AB
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

2COMPLETE AB
Stockholm
  • Sveavägen 33, 5tr.
  • 111 34 Stockholm
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Göteborg
  • Kungsportsavenyn 21
  • 411 36 Göteborg
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!