Säkerhetstekniker till Stockholm

Dina arbetsuppgifter
Har du erfarenhet av passersystem och/eller säkerhetsbranschen? Då har vi på 2Complete tjänsten för dig, just nu söker vi en installations- och säkerhetstekniker till vår kund i Stockholm. Arbetsuppgifterna kommer att innebära att du självständigt eller i team arbetar ute hos företagets kunder med allt ifrån att byta kretskort till att arbeta med installationer av säkerhetssystem till kunden. Du kommer att arbeta med svagström och mekanik, arbetsuppgifterna är varierande och du utgår hemifrån. Om du är intresserad är du välkommen att skicka in din ansökan via annonsen redan idag!

Detta är en heltidstjänst, arbetstiderna är måndag till fredag 7-16.

Om företaget
Vi berättar mer om företaget vid en eventuell intervju.

Din profil
Krav för tjänsten är att du ska ha:
*Relevant utbildning inom teknik
*Erfarenhet av passersystem
*B-Körkort
*Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift då det används i den dagliga kommunikationen

Det anses meriterande om du har erfarenhet inom inbrottslarm eller brandlarm. Som person ser vi att du är driven och engagerad i det du tar dig ann. Vi ser även att du är en ansvarsfull person och trivs med att arbeta självständigt och i grupp. Utöver det är du en serviceinriktad person som är social och flexibel.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Emily Higgins 073-365 68 32 eller emily.higgins@2complete.se.


Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Sökord: Passersystemstekniker, säkerhetstekniker, servicetekniker

Kategori

Bygg/Fastighet

Sista ansökningsdag

2021-02-27

Placering

Stockholm

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Emily Higgins

Affärsområdeschef Industri & Teknik

Emily Higgins

Emily Higgins

Affärsområdeschef Industri & Teknik

Ansök här

Om resultatet räknas - kontakta oss idag!


Alla rättigheter © 2Complete AB
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

2COMPLETE AB
Stockholm
  • Sveavägen 33, 5tr.
  • 111 34 Stockholm
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Göteborg
  • Kungsportsavenyn 21
  • 411 36 Göteborg
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!