Bilmekaniker till Porsche i Smista

Dina arbetsuppgifter
Har du tidigare arbetat som bilmekaniker och är intresserad av att ta nästa steg i din karriär? Vill du arbeta med märkesbilar? Då har vi tjänsten för dig! Just nu söker vi en bilmekaniker till Porsche i Smista, välkommen in med din ansökan redan idag eftersom vi går igenom ansökningarna löpande.

Som bilmekaniker hos Porsche kommer du ingå i ett team med duktiga mekaniker. I rollen kommer du utföra service och arbeta med reparationer och felsökningar på personbilar. Du kommer även ha en del kundkontakt via telefon och i personliga möten under din arbetsdag.

Detta är en rekrytering vilket innebär att du kommer bli anställd direkt hos Porsche, det är också en tillsvidaretjänst. Du kommer arbeta måndag till torsdag kl:07.30-16.30 och fredag kl:08.30-15.30.

Om företaget
Mer information om företaget kommer du få vid en eventuell intervju.

Din profil
Vi söker dig som har:
* Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
* Fordonsteknisk utbildning, alternativt en likvärdig utbildning
* B-körkort
* Goda kunskaper i svenska och engelska då de språken används i det dagliga arbetet

Vi söker dig som är flexibel, ansvarsfull och driven. Eftersom tjänsten kommer innebära att ha mycket interna och externa kontakter är det viktigt att du är social och har god samarbetsförmåga, även under tidspress. Då många delar av dina arbetsuppgifter kommer vara av teknisk karaktär ser vi även att du har ett stort intresse för teknik. Utöver det ser vi att du har en god administrativ förmåga och är van vid att arbeta självständigt.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Louise Jonsson på telefon 07 08 45 99 04 eller louise.jonsson@2complete.se.

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.

Kategori

Fordonsindustri

Sista ansökningsdag

2021-03-30

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Louise Jonsson

Rekryterare Industri & Teknik

Louise Jonsson

Louise Jonsson

Rekryterare Industri & Teknik

Ansök här

Om resultatet räknas - kontakta oss idag!


Alla rättigheter © 2Complete AB
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

2COMPLETE AB
Stockholm
  • Sveavägen 33, 5tr.
  • 111 34 Stockholm
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Göteborg
  • Kungsportsavenyn 21
  • 411 36 Göteborg
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!