Säkerhetstekniker till Sörmland sökes!

Dina arbetsuppgifter
Trivs du med att arbeta som säkerhetstekniker och tycker att laget är viktigare än jaget? Vill du vara del av ett expansivt bolag där du har möjlighet att växa och utvecklas internt? Välkommen in med din ansökan till oss redan idag!

Just nu söker vi dig som är säkerhetstekniker och är intresserad av att arbeta i Nyköping, Katrineholm eller Flen. Vår kund arbetar mestadels mot projekt inom offentliga sektorn där du kommer ha möjlighet att vara delaktig i små som stora projekt. I och med att bolaget är stort finns möjlighet för dem att vara flexibla att utforma din tjänst utifrån dina önskemål. I rollen som säkerhetstekniker kommer du både få sitta på kontoret och arbeta administrativt samt åka ut till projekten och arbeta praktiskt.

Tjänsten är på heltid med förhoppning om ett långsiktigt samarbete. Du kommer arbeta måndag till fredag, klockan 07.00-16.00.


Om företaget
Vår kund är verksamma i Katrineholm, Flen och Nyköping och utför total- och utförandeentreprenader, i såväl nybyggnation som ombyggnation. De utför både projektering och installation inom el, tele, datanätverk, larm, passersystem och lås.

Din profil
För att passa som säkerhetstekniker hos vår kund ser vi att du är självgående eftersom du mestadels kommer ha eget ansvar och arbeta ensam i projekten. Vi ser även att du är flexibel då arbetsuppgifterna kan variera och att du kan behöva åka ut till en kund när du sitter mitt uppe i andra arbetsuppgifter.

Krav för tjänsten är följande:
*Inneha B-körkort
*Du har erfarenhet inom larm och passeranläggningar
*Du har förmågan att kunna läsa ritningar och el-scheman
*Du har vana av att felsökningar inom Svagströmsanläggningar
*Du är flytande i svenska både tal och skrift, då språket används i den dagliga kommunikationen

För att gå vidare i processen kommer vi även begära ett utdrag från belastningsregistret.

Det ses meriterande om du tidigare har arbetat som elektriker och valt att skola om dig till säkerhetstekniker.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Louise Jonsson på louise.jonsson@2complete.se eller 07 08 45 99 04.

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

#jobbjustnu

Kategori

Bygg/Fastighet

Sista ansökningsdag

2021-03-30

Anställningsform

Visstidsanställning
Heltid

Kontaktperson

Louise Jonsson

Rekryterare Industri & Teknik

Louise Jonsson

Louise Jonsson

Rekryterare Industri & Teknik

Ansök här

Om resultatet räknas - kontakta oss idag!


Alla rättigheter © 2Complete AB
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

2COMPLETE AB
Stockholm
  • Sveavägen 33, 5tr.
  • 111 34 Stockholm
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Göteborg
  • Kungsportsavenyn 21
  • 411 36 Göteborg
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!