Servicechef inom området fastighet

Dina arbetsuppgifter
Det huvudsakliga arbetet går ut på att leda och fördela det taktiska och operativ arbetet inom fastighetsområdet, att agera rådgivande partner inom specialistområdet samt driva strategiskt arbete. I din roll har du budgetansvar och är en värdefull medlem i företagets ledningsgrupp, samt att du aktivt utvecklar fastighetsprojekt. Detta är både en strategisk- och operativ roll som även kan innefatta personalansvar för Fastighetstekniker.

Kontoret är beläget i centrala Stockholm och arbetstiderna är 08:00-17:00 måndag till fredag.


Om företaget
Mer information om företaget ges vid intervjun.

Din profil
Vi söker dig som har ett genuint intresse för service och människor samt som drivs av att leverera service i världsklass. Som person är du handlingskraftig, flexibel och målinriktad. Du har lätt för att se helheten i verksamheten och att skapa engagemang kring initiativ och projekt. Din sociala förmåga är stor där du är öppen, lyhörd, tydlig och har en mycket god samarbetsförmåga. Du är drivande och kommunikativ och trivs med att jobba i ett högt tempo. Det är även viktigt att du har hög integritet och säkerhetstänk.

Krav för tjänsten:

- Vi ser att du har arbetat i en ledande position i fastighetsbranschen i minst 3 år
- Erfarenhet av ekonomi och budgetansvar, månadsbokslut är meriterande
- Goda IT-kunskaper då kontoret är digitalt
- God svenska och engelska i tal och skrift
- Akademisk utbildning eller KY-utbildning inom området fastighet är meriterande

Vi lägger stor vikt vid personlighet


Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Siri Hågefalk på telefon 076-869 30 58 eller siri@2complete.seOm 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Sökord: Fastighetschef, Förvaltare, Fastighetsutveckling

Kategori

Ledning/Management

Sista ansökningsdag

2020-10-30

Placering

Stockholm

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Ansök här

Om resultatet räknas - kontakta oss idag!


Alla rättigheter © 2Complete AB
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

2COMPLETE AB
Stockholm
  • Sveavägen 33, 5tr.
  • 111 34 Stockholm
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Göteborg
  • Kungsportsavenyn 21
  • 411 36 Göteborg
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!