Drifttekniker till södra Stockholm

Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill arbeta som drifttekniker på ett sjukhus i södra Stockholm. Vi söker dig som är lösningsorienterad, flexibel, trivs med kundkontakt samt att du tar mycket eget ansvar. Arbetsuppgifterna är varierande, det innebär bland annat ronderingar, felanmälningar, reparationer, underhåll, felsökning och service. Ingen dag är den andra lik och vi söker dig som själv tar egna initiativ.

Tjänsten är heltid och pågår tillsvidare, med start omgående.

Om företaget
Mer information om företaget ges vid intervjutillfället.

Din profil
Vi söker dig som har en teknisk utbildning, inom el eller teknik. Du har minst 2-3 års erfarenhet av att arbeta som elektriker, drifttekniker eller servicetekniker. Sedan tidigare har du erfarenhet av att arbeta med kundkontakt samt att du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Du har b-körkort och goda datorkunskaper.

Som person är du lösningsorienterad, trivs i en roll med mycket utmaningar, du tar gärna eget ansvar och ser alltid möjligheter. Du har ett stort tekniskt intresse och vill alltid lära dig mer. Du är noggrann, ansvarsfull, trivs bra med att arbeta i team och ensam samt att du trivs bra med kundrelationer och tar ansvar för att skapa goda relationer.

Är du intresserad? Välkommen in med din ansökan redan idag, urval sker löpande. Vid frågor vänligen kontakta ansvarig rekryterare Emily Higgins, emily.higgins@2complete.se eller 073 365 68 32.

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Sökord: Servicetekniker, drifttekniker, elektriker, tekniker

Kategori

Bygg/Fastighet

Sista ansökningsdag

2020-10-30

Placering

Stockholm

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Emily Higgins

Affärsområdeschef Industri & Teknik

Emily Higgins

Emily Higgins

Affärsområdeschef Industri & Teknik

Ansök här

Om resultatet räknas - kontakta oss idag!


Alla rättigheter © 2Complete AB
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

2COMPLETE AB
Stockholm
  • Sveavägen 33, 5tr.
  • 111 34 Stockholm
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Göteborg
  • Kungsportsavenyn 21
  • 411 36 Göteborg
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!