Underhållsmekaniker till Södertälje

Dina arbetsuppgifter
Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med underhållsarbete? Är du serviceinriktad och trivs med att ha kontakt med kunder? Är du intresserad av att arbeta på ett företag som är under ständig utveckling? Just nu söker vi dig som vill arbeta som underhållstekniker med inriktning mot mekanik till produktions- och fastighetsunderhåll hos vår kund i Södertälje.

Din roll kommer bland annat innefatta att förebygga och avhjälpa underhåll på produktionsmaskiner och transport- och lyftutrustningar. I arbetet ingår felsökning av hydraulik- och pneumatiksystem, lagerbyten samt mekaniska reparationer, ombyggnationer, konstruktionsändringar och tillståndskontroller. Du kommer också ha mycket kundkontakt samt kontakt med medarbetare i produktionen.

Detta är en heltidstjänst där du kommer arbeta två- och/eller tre-skift samt dagtid.

Om företaget
Mer infomration om företaget kommer vi ge vid en eventuell intervju.

Din profil
För att bli aktuell för tjänsten krävs det att du har:
*Gått en teknisk utbildning
*Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter så som mekaniskt underhållsarbete
*God datavana
*Talar och skriver svenska och engelska flytande eftersom båda språken används på arbetsplatsen dagligen
*B-körkort

Som person ser vi att du har ett brinnande intresse för teknik. Vi ser även att du tycker om att lösa problem, är strukturerad och noggrann i ditt sätt att arbeta. I rollen kommer du både behöva arbeta självständigt och i grupp vilket gör att vi letar efter en person som trivs med att samarbeta med andra. Utöver detta söker vi dig som sprider positiv energi omkring sig, arbetar effektivt samt är flexibel.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryterare Emily Higgins på telefon 073 365 68 32 eller mejl emily.higgins @2complete.se

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Sökord: Underhållsmekaniker, Underhållstekniker, Drifttekniker, servicetekniker

Kategori

Bygg/Fastighet

Sista ansökningsdag

2020-10-30

Placering

Södertälje

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Emily Higgins

Affärsområdeschef Industri & Teknik

Emily Higgins

Emily Higgins

Affärsområdeschef Industri & Teknik

Ansök här

Om resultatet räknas - kontakta oss idag!


Alla rättigheter © 2Complete AB
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

2COMPLETE AB
Stockholm
  • Sveavägen 33, 5tr.
  • 111 34 Stockholm
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Göteborg
  • Kungsportsavenyn 21
  • 411 36 Göteborg
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!