Teamledare inom lokalvård till företag i centrala Stockholm

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu en Teamledare som ska arbetsleda medarbetare inom området lokalvård. Som Teamledare inom lokalvård arbetsleder och schemalägger du en grupp på ca 20 personer. Ditt mål är att säkerställa en fullgod serviceleverans inom lokalvård. Detta är en spännande tjänst för dig som brinner för service samt för att leda ett team. Dina dagar startar oftast vid ca 05:00-05:30 då du går igenom dagen och ser efter om justeringar behöver göras för teamets arbete.

Några av dina arbetsuppgifter:

- Leda och fördela arbetet för teamet
- Schemaläggning och personalplanering
- Felanmälningar
- Beställningar av städmaterial
- Verka för förbättringar och utveckling av leverans
-Tidrapportering

Vår kund erbjuder en varierande och spännande roll där ditt arbete kommer vara avgörande i deras framgång inom området lokalvård.

Denna tjänst startar omgånde och pågår fram till sista januari 2021, med chans till förlängning.


Om företaget
Mer information om företaget ges vid intervjun.

Din profil
Till denna tjänst söker vi dig som har erfarenhet av arbetsledning inom lokalvård minst ett år samt att du själv har arbetat som lokalvårdare. Vi söker dig som har ett genuint intresse för service och människor samt som drivs av att leverera service i världsklass. Svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Som person är du handlingskraftig, flexibel och målinriktad. Du har lätt för att se helheten i verksamheten och att skapa engagemang och delaktighet bland medarbetare. Din sociala förmåga är stor där du är öppen, lyhörd, tydlig och har en mycket god samarbetsförmåga. Du är drivande och kommunikativ och trivs med att jobba i ett högt tempo. Vi ser även att du har lätt för att hitta lösningar och tycker om att arbeta i en föränderlig miljö.


Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Kategori

Ledning/Management

Sista ansökningsdag

2020-10-30

Placering

Stockholm

Anställningsform

Visstidsanställning
Heltid

Kontaktperson

Ansök här

Om resultatet räknas - kontakta oss idag!


Alla rättigheter © 2Complete AB
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

2COMPLETE AB
Stockholm
  • Sveavägen 33, 5tr.
  • 111 34 Stockholm
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Göteborg
  • Kungsportsavenyn 21
  • 411 36 Göteborg
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!