Driven truckförare med intresse för bilar sökes!

Dina arbetsuppgifter
Har du truckkort och erfarenhet av att arbeta på lager? Har du ett intresse för bilar och är intresserad av att arbeta på ett reservdelslager? Då är det dig vi söker!

Just nu söker vi en truckförare till vår kunds reservdelslager i Södertälje. Du kommer vara i ett team om åtta personer som tillsammans arbetar för att underlätta bilmekanikernas arbete. I dina arbetsuppgifter kommer det bland annat ingå att plocka ut reservdelar till mekanikerna, strukturera upp lagret och sköta all administration som tillkommer.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd hos oss på 2Complete och arbetar hos vår kund. På sikt är tanken att du kommer bli överrekryterad till vår kund. Det är en heltidstjänst där du arbetar måndag till torsdag 7.00-16.00 och fredagar 7.00-14.00.

Om företaget
Mer information om företaget ges vid en eventuellt intervju.

Din profil
För att passa för tjänsten är det viktigt att du är en driven person som gillar att utvecklas och gärna kommer med egna initiativ. Du är även samarbetsvillig och trivs att arbeta i grupp. Vi ser även att du är flexibel och ansvarsfull och gillar ordning och reda för att passa för rollen.

Krav för tjänsten är:
*Inneha Truckkort A och B
*Prata och skriva svenska flytande då det används i det dina dagliga arbetsuppgifter
*Det anses meriterade om du har B-körkort samt om du tidigare har arbetat på ett lager tidigare

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Louise Jonsson på mejl louise.jonsson@2complete.se.


Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Kategori

Fordonsindustri

Sista ansökningsdag

2020-10-30

Placering

Södertälje

Anställningsform

Visstidsanställning
Heltid

Kontaktperson

Louise Jonsson

Rekryterare Industri & Teknik

Louise Jonsson

Louise Jonsson

Rekryterare Industri & Teknik

Ansök här

Om resultatet räknas - kontakta oss idag!


Alla rättigheter © 2Complete AB
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

2COMPLETE AB
Stockholm
  • Sveavägen 33, 5tr.
  • 111 34 Stockholm
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Göteborg
  • Kungsportsavenyn 21
  • 411 36 Göteborg
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!