Servicetekniker till Stockholm

Dina arbetsuppgifter
Har du erfarenhet av el, felsökning, elektronik eller att du gått en utbildning inom El? Då har vi tjänsten för dig. Vi söker dig som har ett stort tekniskt intresse, du trivs med att arbeta nära kund och att vara ansiktet utåt för företaget. Tjänsten innebär att du ensam eller tillsammans med dina kollegor kommer att arbeta med reparationer, underhåll, akuta ärenden och service av bland annat hushållsmaskiner, torkskåp, tvättmaskiner och/eller diskmaskiner. Du kommer att arbeta med både företagskunder och mot privatpersoner i stora delar av Stockholm.

I denna tjänst kommer du att arbeta måndag till fredag, du har möjlighet att börja någonstans mellan 7:00 och 9:00. Du åtgår hemifrån och avslutar dagen hemma.


Om företaget
Mer information om företaget ges vid intervjutillfället

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av att antingen arbeta som tekniker med felsökning, eller om du gått en utbildning inom el eller liknande. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift samt att du har B-körkort. Vi ser gärna att du har god datorvana samt att du haft kontakt med kunder i något tidigare yrke.

Som person tror vi att du är ansvarstagande, noggrann, serviceinriktad och trivs med att arbeta självständigt. I denna tjänst läger vi stor vikt vid personligheten då en gedigen utbildning kommer att ingå i början av din tjänst.

Är du intresserad? Skicka in ditt CV redan idag, urval sker löpande. Har du frågor, kontakta ansvarig rekryterare Emily Higgins, emily.higgins@2complete.se eller 073-365 68 32.

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Sökord: Servicetekniker, vitvarutekniker, felsökning, drifttekniker

Kategori

Bygg/Fastighet

Sista ansökningsdag

2020-09-29

Placering

Stockholm

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Emily Higgins

Affärsområdeschef Industri & Teknik

Emily Higgins

Emily Higgins

Affärsområdeschef Industri & Teknik

Ansök här

Om resultatet räknas - kontakta oss idag!


Alla rättigheter © 2Complete AB
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

2COMPLETE AB
Stockholm
  • Sveavägen 33, 5tr.
  • 111 34 Stockholm
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Göteborg
  • Kungsportsavenyn 21
  • 411 36 Göteborg
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!