Erfaren Elkonstruktör till vår kund i Lidköping och Skövde

Dina arbetsuppgifter
Vår kund är en global och innovativ aktör med huvudfokus på filtreringsteknologi. De erbjuder effektiva lösningarna för att rena luften från föroreningar i industriella processer, t.ex. vid svarvning, fräsning, pressgjutning och svetsning. Nu söker vi en erfaren Elkonstruktör som kommer att ingå i Produktteamet som arbetar med att utveckla och testa de egna produkterna både mot den egna produktionen, men också mot samarbetspartners och testmiljö.

I din roll arbetar du bland annat med att genomföra mätningar i laboratorium och i fält, upprätthålla ritningar samt ansvara för att dessa är riktiga och aktuella, vara teknisk konsultation i säljarbetet och med att framställa ritningar av underlag vid kundanpassning. I din tjänst kommer du arbeta både på vår kunds kontor i Linköping och på kontoret i Skövde.
Några av dina arbetsuppgifter:

- Genomföra mätningar i Absolents laboratorium och i fält.
-Teknisk konsultation i säljarbetet och ritning av underlag vid kundanpassning.
- Ingå och arbeta i projektgrupper med utvecklingsprojekt.
- Upprätta och underhålla rutiner för montage
- Arbetar för att skapa en modulär elektronikarkiterktur
- Upprätta ritningar och andra produktions/konstruktionsunderlag samt ansvara för att dessa är riktiga och aktuella.


Om företaget
Mer information om företaget ges vid intervjun.

Din profil
Till denna roll söker vi dig som har arbetat som Elkonstruktör i minst 3 år. Ett krav är att du har CAD-kunskaper och att du har erfarenhet av ritningskonstruktion.
Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. Körkort är ett krav.

Som person är du driven och framåt och vill bidra till företagets utveckling. Du är kvalitetsinriktad och professionell samt säkrar goda processer och håller dina löften. Vi ser även att du är ansvarsfull genom att du planerar strukturerat, genomför i tid och följer upp.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Siri Hågefalk på telefon 076-869 30 58 eller siri@2complete.seOm 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Kategori

Bygg/Fastighet

Sista ansökningsdag

2020-09-29

Placering

Lidköping

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Ansök här

Om resultatet räknas - kontakta oss idag!


Alla rättigheter © 2Complete AB
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

2COMPLETE AB
Stockholm
  • Sveavägen 33, 5tr.
  • 111 34 Stockholm
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Göteborg
  • Kungsportsavenyn 21
  • 411 36 Göteborg
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!