Driven ekonomiassistent sökes till expansivt bolag i Täby

Dina arbetsuppgifter
Är du en driven ekonomiassistent som trivs med att vara spindeln i nätet? Har du högt kundfokus och önskar utvecklas i en expansiv organisation? Då har vi möjligheten för dig här.

Vår kund behöver nu utöka sitt team då de en spännande expansion och söker en ekonomiassistent som kan hugga i där det behövs. Du kommer I rollen kommer du att vara ansvarig för reskontra, rapportering av betalningar samt kundfordringar. Du kommer även vara behjälplig med inkommande kundsamtal, visst kontorsansvar samt att assistera både VD, Ekonomiansvarig och Servicechef.

Detta är ett konsultuppdrag på initialt sju månader med stora möjlighet till förlängning.


Om företaget
Vår kund är ett bolag inom entreprenad och jourverksamhet och är belägna i Täby. Mer information ges vid personlig kontakt.

Din profil
Vi söker dig som arbetat i liknande roller tidigare. Du har tidigare erfarenhet av att arbeta med kund- och leverantörsreskontra och ekonomiadministration. Du har även erfarenhet av att arbeta i en kundnära roll och förstår vikten av att hög kundnöjdhet. Det är meriterande med relevant eftergymnasial utbildning men inget krav.

Vi söker dig som är strukturerad, flexibel och förändringsbenägen. Du uppskattar att arbeta i ett högt tempo med många bollar i luften och många kontaktytor. Det är självklart för dig att ta ett stort individuellt ansvar och driva dina arbetsuppgifter självständigt. Vidare är du noggrann, serviceinriktad och har ett sinne för siffror. Du har en öppen och rak kommunikation samt är ödmjuk och prestigelös i din natur.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Anna Magnusson på telefon 076- 869 30 48 eller anna@2complete.se


Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Kategori

Ekonomi/Finans

Sista ansökningsdag

2020-10-30

Placering

Täby

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Ansök här

Om resultatet räknas - kontakta oss idag!


Alla rättigheter © 2Complete AB
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

2COMPLETE AB
Stockholm
  • Sveavägen 33, 5tr.
  • 111 34 Stockholm
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Göteborg
  • Kungsportsavenyn 21
  • 411 36 Göteborg
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!