Däckmontörer sökes till Danderyd och Smista

Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill arbeta som däckmontör under höstsäsongen. I dina arbetsuppgifter kommer det ingå att självständigt skifta, kränga och balansera däck. Du kommer även ha lite kundkontakt samt ansvara för att köra in bilen i vår kunds verkstad. Du kommer att ingå i ett arbetslag där ni stöttar varandra och arbetar som ett team. Det finns teknisk hjälp för att byta däck på verkstaden.

Du kan välja mellan att antingen arbeta på vår kunds verkstad i Smista eller Danderyd. Uppdraget kommer vara på heltid under ungefär två månader med start i början av oktober.

Om företaget
Mer information om företaget ges vid en eventuell intervju.

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av att byta däck sedan tidigare. Du ska ha B-körkort samt att du ska ha goda kunskaper i det svenska språket då du kommer använda det i din dagliga kommunikation.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Louise Jonsson på mejl louise.jonsson@2complete.se.

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.

Kategori

Fordonsindustri

Sista ansökningsdag

2020-09-29

Placering

Stockholm

Anställningsform

Visstidsanställning
Heltid

Kontaktperson

Louise Jonsson

Rekryterare Industri & Teknik

Louise Jonsson

Louise Jonsson

Rekryterare Industri & Teknik

Ansök här

Om resultatet räknas - kontakta oss idag!


Alla rättigheter © 2Complete AB
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

2COMPLETE AB
Stockholm
  • Sveavägen 33, 5tr.
  • 111 34 Stockholm
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Göteborg
  • Kungsportsavenyn 21
  • 411 36 Göteborg
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!